din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2134 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Teritorial - Inregistrare dosar penal

Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Teritorial - Inregistrare dosar penal

  Publicat: 21 Sep 2012       5892 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Este instanta judecatoreasca ce judeca in prima instanta procesele si cererile date prin lege in competenta sa.
Legea 10 din 2001. Persoana fizica sau juridica, proprietara a unui/unor imobil(e) la data preluarii abuzive, care indeplineste conditiile impuse de lege pentru a beneficia de dispozitiile acesteia;
Pe rolul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Teritorial a fost inregistrat un dosar penal avand ca obiect incidentul petrecut in cursul zilei de ieri, 20.09.2012, in parcarea Supermarket-ului Carrefour - Militari, cand un glont a patruns prin portiera unui autoturism si a ricosat in alt autoturism, fara a fi ranita nici o persoana .

Oragn judiciar ce face parte din structura Ministerului Public, incadrat cu procurori care executa atributiile ce revin acestui minister.
Institutie specializata a statului din structura M.A.I., a carei organizare si functionare este reglementata prin lege organica.
( lat. expertus, de la experior "incerc, dovedesc"). Mijloc de proba, prevazut in sectiunea X, cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala si in diferite legi speciale, consta in rezolvarea unor probleme de stricta specialitate de catre persoane care poseda cunostinte profunde intr-un domneiu dat.
Persoana asupra careia s-a emis o cambie pe care este obligata sa o onoreze la scadenta. In situatia in care trasul nu accepta la


La fata locului s-a deplasat o echipa mixta formata din procurori ai unitatii de parchet mai sus mentionate, precum si din criminalisti ai Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov, care au derulat o serie de cercetari. A fost dispusa de catre procurori o expertiza balistica pentru a se stabili arma cu care a fost tras glontul, precum si traiectoria acestuia.


Totodata, din primele cercetari a rezultat ca, in cursul zilei de ieri, in Poligonul Domnesti, au fost executate, conform planificarii, trageri cu armament de infanterie.




Citeşte mai multe despre:    Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Teritorial    Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov    Expertiza balistica    Trageri cu armament de infanterie

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Judecatori si procurori pensionati in luna iunie 2009
23 Jun 2009 | 2481