din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1733 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea - Perchezitii pentru coruptie s.a.

Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea - Perchezitii pentru coruptie s.a.

  Publicat: 27 Sep 2012       1077 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Este instanta judecatoreasca ce judeca in prima instanta procesele si cererile date prin lege in competenta sa.
Institutie specializata a statului din structura M.A.I., a carei organizare si functionare este reglementata prin lege organica.
Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Valcea, efectueaza in prezent un numar de 22 perchezitii in locatii din judetele Bucuresti, Ilfov, Valcea si Olt.

Posibilitate acordata, de catre Comisie, partilor carora aceasta le-a comunicat obiectiunile privind incalcarea dreptului comunitar al concurentei, de a-si face cunoscut punctul de vedere.
Asezate in sectiunea I, cap. I, t. IV, C. proc. pen., partea generala, masuri ce se pot lua in cauzele privitoare la infractiuni pedepsite cu inchisoare,
1. Din punct de vedere filozofic, acel fenomen care produce, genereaza efectul. Fenomenul care determina nasterea altui fenomen.


Actiunea se inscrie in cadrul cercetarilor care se desfasoara cu privire la savarsirea mai multor infractiuni de coruptie si fals fata de mai multe cadre didactice si salariati ai unei institutii de invatamant superior din Bucuresti.


Au fost conduse la sediul politiei un numar de aproximativ de 40 de persoane, urmand ca, dupa audierea celor vizate, sa se decida cu privire la masurile preventive ce se impun a fi luate in cauza.




Citeşte mai multe despre:    Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea    Serviciul de Investigare a Fraudelor Valcea    Coruptie    Fals    Cadru didactic    Salariati    Institutie de invatamant    Ofiteri de politie judiciara

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

CSM, INM si Ministerul public au implementat un proiect pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in Uniunea Europeana
04 Mar 2015 | 1665

30 august 2013: Un judecator si un procuror eliberati din functie
30 Aug 2013 | 1544

Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea - Arestare preventiva pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave s.a.
03 Oct 2012 | 2506

Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea - Arestare preventiva pentru folosire, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii
28 Sep 2012 | 2222

Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea - Audiere persoane pentru fals intelectual s.a.
27 Sep 2012 | 1795

Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea - Retinere pentru folosire in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii s.a.
27 Sep 2012 | 1230



Jurisprudenţă

Schimbarea incadrarii juridice. Nerespectarea obligatiei instantei de a pune in discutia partilor noua incadrare
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Pitesti - decizia penala nr. 211/R din 26 martie 2009