din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2387 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » KeyVision optimizeaza activitatea unei case de avocatura cu peste 10 ani de traditie pe piata din Romania

KeyVision optimizeaza activitatea unei case de avocatura cu peste 10 ani de traditie pe piata din Romania

  Publicat: 19 Jun 2013       1389 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


(al unitatii de protectie speciala). Gestionarea activitatilor si resurselor (materiale, umane, financiare) la nivelul unitatilor de protectie speciala, efectuata de conducerea unitatii, in baza prerogativelor legale.
KeyVision, solutia software dedicata exclusiv avocatilor, a fost selectata de societate de avocatura Oglinda Nemes Voicu (ONV LAW) pentru asigurarea unui management eficient al dosarelor, clientilor, pontajului si facturarii, cat si pentru acces rapid la rapoarte complete privind evolutia firmei.

Organ de stat insarcinat cu solutionarea litigiilor dintre persoane fizice sau dintre acestea si persoanele juricide.
Socoteala scrisa sub forma de balanta cu doua parti (debit si credit) care reflecta valoric si uneori in unitati naturale, in ordine cronologica si sistematica,
Conceptul de dezvoltare durabila se refera la o forma de crestere economica ce satisface nevoia de bunastare a societatii pe termen scurt, mediu si, mai ales, lung.
Titlu translativ de proprietate , vanzare-cumparare, donatie, schimb etc, care, desi nu indeplineste conditiile de valabilitate, de exemplu, actul de vanzare incheiat intr-o alta forma decat era prevazuta de lege ori de vanzatorul care nu este proprietar,
(al unitatii de protectie speciala). Gestionarea activitatilor si resurselor (materiale, umane, financiare) la nivelul unitatilor de protectie speciala, efectuata de conducerea unitatii, in baza prerogativelor legale.
Organ de stat insarcinat cu solutionarea litigiilor dintre persoane fizice sau dintre acestea si persoanele juricide.
Titlu translativ de proprietate , vanzare-cumparare, donatie, schimb etc, care, desi nu indeplineste conditiile de valabilitate, de exemplu, actul de vanzare incheiat intr-o alta forma decat era prevazuta de lege ori de vanzatorul care nu este proprietar,
Relatie sociala care ia nastere in legatura cu insusirea de catre oameni a buburilor materiale, in primul rand a mijloacelor de productie.
Ansamblul normelor juridice care reglementeaza raporturile sociale de munca ale muncitorilor si functionarilor, precum si alte raporturi sociale derivate din raporturile sociale de munca.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Persoana fizica sau juridica ce livreaza unui client o marfa, un produs sau presteaza un anumit serviciu.

Contractul semnat la inceputul acestei luni are ca obiectiv inlocuirea aplicatiei de pontaj existente cu o platforma puternica care sa permita gestionarea integrata a activitatii de pontaj, facturare, clienti, contracte, dosare si termene de instanta. In plus, solutia KeyVision va asigura, pe langa un set de rapoarte detaliate, un tablou de bord care evidentiaza grafic situatia la zi a firmei, incluzand detalii despre facturare, restante, neincasate, clienti activi, eficienta si productivitate.

``Am ales KeyVision tinand cont atat de nevoile actuale, cat si de planurile noastre de dezvoltare . De aceea am pus accent pe flexibilitate, usurinta in utilizare si capacitatea de a oferi analize si rapoarte de eficienta. In plus, clientii nostri sunt intotdeauna pe primul loc si faptul ca putem urmari mult mai rapid stadiul proiectelor si al dosarelor a fost un important atu. Mai mult, cu ajutorul KeyVision am centralizat informatiile despre intreaga activitate intr-o singura baza de date si am redus foarte mult timpul destinat revizuirii pontajelor, facturarii si rapoartelor pentru clienti``, Radu Nemes, Partner ONV LAW.

KeyVision lanseaza constant noi functionalitati utile pentru avocati. Printre acestea se numara si integrarea cu portal.just .ro, care permite un management rapid si usor al dosarelor si termenelor de instanta. Astfel, pe langa importul automat al termenelor stabilite pentru fiecare dosar in parte, KeyVision transmite catre avocatul responsabil alerte automate prin e-mail cu privire la orice modificare publicata pe portal.just .ro.

Despre ONV LAW
KeyVision ONV LAW este o societate de avocati cu peste zece ani de existenta in piata de avocatura din Romania. Membra activa a aliantei internationale de societati de avocatura Legal Netlink Alliance, ONV LAW ofera servicii de consultanta juridica multi-jurisdictionala: litigii, arbitraje comerciale, fuziuni si achizitii, asigurari, energie regenerabila, proprietate intelectuala, imobiliare, dreptul muncii sau drept societar.

Despre SoftVenture
SoftVenture este un furnizor de solutii software inovative si de ultima generatie care se bazeaza pe o experienta deosebita in furnizarea serviciilor de consultanta, analiza, project management, dezvoltare si implementare de proiecte IT. In 2011, SoftVenture a dezvoltat KeyVision, prima solutie SaaS dedicata exclusiv pietei de avocatura care reuneste intr-un mix unic suportul operational si indicatorii pentru urmarirea performantei activitatii. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.keyvision.ro.



Citeşte mai multe despre:    KeyVision    Avocati

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

MCP Cabinet avocati recruteaza avocat stagiar/definitiv
07 Feb 2022 | 2126

Codul muncii comentat 2022. Noua organizare a muncii. Editia a III-a, completata si revizuita
26 Jan 2022 | 1969

Firma de avocatura CMS Romania isi muta birourile la One Tower
10 Aug 2021 | 1380

Curs de dreptul mediului si o Clinica juridica. Inscrieri pana pe 22 august
10 Aug 2021 | 1147

13 iulie 2021 - Conferinta Nationala de Dreptul Muncii
15 Jun 2021 | 1926

INTERVIU | Drumul catre pensionare. Realitatea constituirii si distribuirii bugetului de pensii
06 May 2021 | 2213



Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Model contract de munca 2024. CIM editabil 2024!
Sursa: EuroAvocatura.ro

Contestarea deciziei de pensionare conform Noii Legi a Pensiilor (Legea 360/2023)
Sursa: MCP Cabinet avocati

Concedierea Salariatilor. Modalitati de incetare a CIM si contestarea deciziei de concediere
Sursa: MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

Conditii privind incadrarea in grupe superioare de munca. Regasirea activitatilor prestate printre cele enumerate in Ordinul nr. 50/1990 si existenta conditiilor deosebite de munca la locul de munca
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Ploiesti - Decizia civila nr. 2556 din data de 23 octombrie 2019

Actiune in constatarea grupei I de munca. Discriminarea prin raportare la alti salariati incadrati in grupa de munca
Pronuntaţă de: Curtea de Apel PLOIESTI- Decizia civila nr. 2556/23.10.2019

Obligarea angajatorului la plata drepturilor salariale restante si a dobanzii legale aferente acestora
Pronuntaţă de: Tribunalul BUZAU - Sentinta civila nr. 4471/08.08.2019

Dovedirea faptei ce reprezinta abatere disciplinara. Sarcina probei
Pronuntaţă de: Curtea de Apel BUCURESTI - Decizie civila nr. 1343/07.03.2019