din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1469 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Eduard Hellvig a fost ales si numit de Parlamentul Romaniei in fuctia de director al SRI

Eduard Hellvig a fost ales si numit de Parlamentul Romaniei in fuctia de director al SRI

  Publicat: 04 Mar 2015       1366 citiri       Sursa: Euroavocatura  


Ca si componenta a structurii organizatorice, totalitate a posturilor care au aceleasi caracteristici principale referitoare la obiective, sarcini, autoritate si responsabilitate.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Hellvig Eduard Raul - membru al Parlamentului Romaniei.
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a participat marti, 3 martie. la investirea in functie a noului director al Serviciului Roman de Informatii, domnul Eduard Hellvig .

Este un sistem de guvernare caracterizat prin participarea cetatenilor la procesul de conducere.Acest regim politic se defineste prin:
Din punct de vedere lingvistic, constructie, de obicei concisa, care exprima, adesea figurat, o idee si constituie o unitate lexicala.
Ansamblu de conditii si elemente naturale qle Terrei: aerul, apa, solul si subsolul, toate straturile atmosferice, toate materiile organice si anorganice, precum si fiintele vii, sistemele naturale �n interactiune cuprinzand elementele enumerate anterior, inclusiv valorile materiale si spirituale.
Tratatul de la Amsterdam a intarit rolul si pozitia Presedintelui Comisiei. Conform noului Tratat, Guvernele Statelor Membre desemneaza de comun acord persoana pe care intentioneaza sa o numeasca Presedinte, alegere care va trebui aprobata de Parlamentul European.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Scrisoare ce urmeaza unei oferte lansate de furnizor prin care clientul solicita livrarea de produse sau executarea de servicii,

Presedintele Romaniei a subliniat ca intr-o societate deschisa institutiile statului servesc cetateanul, cu drepturile si libertatile lui, iar serviciile de informatii au misiunea de a apara democratia. ``Securitatea nu este doar un concept abstract, folosit la seminarii, ci are o expresie practica: aceea ca fiecare roman sa poata trai intr-un mediu sigur, sa aiba sentimentul increderii, solidaritatii si apartenentei la o natiune puternica``, a mai spus Presedintele .


Evenimentul a avut loc la sediul SRI, unde noul director s-a intalnit cu corpul de comanda al Serviciului.



Citeşte mai multe despre:    Klaus Iohannis    Eduard Hellvig    Serviciul Roman de Informatii

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Impactul starii de urgenta asupra Justitiei
16 Mar 2020 | 1222

Impactul starii de urgenta in Domeniul muncii si protectiei sociale
16 Mar 2020 | 1405

Judecatori eliberati din functie la data de 02 martie 2020
03 Mar 2020 | 1041

Judecatori si Procurori eliberati din functie la data de 28 februarie 2020
29 Feb 2020 | 1233

Procurori eliberati din functie la data de 28 februarie 2020
29 Feb 2020 | 1063

Procurori eliberati din functie la data de 19 februarie 2020
20 Feb 2020 | 1324