din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1776 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » CMS isi dezvolta echipa din Romania prin cooptarea Cristinei Popescu, expert pe probleme de reglementare

CMS isi dezvolta echipa din Romania prin cooptarea Cristinei Popescu, expert pe probleme de reglementare

  Publicat: 17 Sep 2015       2202 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Din aceasta luna, Cristina Popescu se alatura biroului local din Romania al CMS, una intre printre 10 firme internationale de avocatura la nivel global. In cadrul CMS, Cristina se va concentra pe activitatile de reglementare si de compliance, in special in sectoarele puternic reglementate, cum ar fi cele de asigurari, tehnologie si comunicatii si Stiinte ale vietii (Lifesciences).

Relatie sociala care ia nastere in legatura cu insusirea de catre oameni a buburilor materiale, in primul rand a mijloacelor de productie.
Una din formele importante prin care se manifesta dreptul de aparare,
1. Persoana fizica membra a unei societati comerciale care, pe baza unui contract, convine sa contribuie cu bunuri,
1. Persoana fizica membra a unei societati comerciale care, pe baza unui contract, convine sa contribuie cu bunuri,
Partea introductive a hotararii judecatoresti, care cuprinde: denumirea instantei; ziua, luna si anul sedintei de judecata, cu mentiunea daca aceasta a fost sau nu publica; numele si prenumele judecatorilor,
Partea introductive a hotararii judecatoresti, care cuprinde: denumirea instantei; ziua, luna si anul sedintei de judecata, cu mentiunea daca aceasta a fost sau nu publica; numele si prenumele judecatorilor,
Popescu Adrian - membru al Parlamentului Romaniei.
Denumire data monedei unice europene.
Partea introductive a hotararii judecatoresti, care cuprinde: denumirea instantei; ziua, luna si anul sedintei de judecata, cu mentiunea daca aceasta a fost sau nu publica; numele si prenumele judecatorilor,
Relatie sociala care ia nastere in legatura cu insusirea de catre oameni a buburilor materiale, in primul rand a mijloacelor de productie.

"Ne bucura revenirea Cristinei Popescu in cadrul CMS Romania. Cristina este un avocat senior, cu o experienta bogata in arii de consultanta intens reglementate precum dreptul Asigurarilor/Reasigurarilor, Achizitiile Publice, Telecomunicatii, Protectia Datelor si Proprietate Intelectuala. Suntem foarte mandri de avocatii nostri care fac dovada unei intelegeri amanuntite a domeniilor de busines in care clientii nostri opereaza, oferind in timp real consultanta la cel mai inalt nivel, atat din punct de vedere juridic cat si practic.


Prin cooptarea Cristinei intarim o echipa deja consolidata de avocati specializati in specificul unor industrii complexe si diverse, aducand un plus de experienta, pragmatism si o cunoastere profunda a unor arii cheie. Astfel, clientii nostri internationali primesc cea mai buna asistenta juridica intr-un domeniu foarte complex - cel al reglementarilor, aflat intr-o continua evolutie", a declarat Gabriel Sidere, Managing Partner al CMS Romania.


Inainte de a se alatura echipei CMS, Cristina Popescu a fost partener al biroului asociat din Romania al firmei internationale de avocatura Eversheds.


"Sunt foarte fericita sa revin in cadrul CMS, locul unde mi-am inceput cariera ca avocat asociat. CMS este recunoscut pentru abordarea sa specifica, sectoriala in ceea ce priveste industriile pentru care ofera consultanta. Din acest punct de vedere suntem foarte compatibili, practica mea fiind concentrata pe cateva industrii cheie, cu un grad foarte ridicat de reglementare. Pentru a intelege mai bine clientii si a le oferi servicii foarte performante si perfect adaptate fiecaror specificitati, avocatii din reteaua CMS au dezvoltat practici sectoriale, colaborand cu specialisti cu experienta in-house in diferitele industrii, fiind astfel in masura sa ofere o perspectiva foarte valoroasa generata de o cunoastere in detaliu a domnemiului de activitate al clientului. Acest lucru ne diferentiaza si particularizeaza practica CMS la nivel global", a declarat Cristina Popescu .


Despre Cristina Popescu


Cristina Popescu este specializata in activitati de reglementare si compliance in Romania. Ea detine o experienta bogata in domeniul tranzactional si de consultanta, lucrand cu diverse companii multinationale dintr-o gama larga de sectoare - cu un accent special pe industriile reglementate, cum ar fi de asigurarile, tehnologia si comunicatiile, precum si Stiintele vietii.


Practica ei include domenii ca: protectia datelor si proprietata intelectuala, activitalile anti-coruptie, ocuparea fortei de munca si achizitiile publice, precum si consultanta comerciala si de antreprenoriat. Inainte de a se alatura CMS, Cristina a fost partener la Eversheds Lina & Guia.


Despre CMS


CMS este o firma full-service de avocatura, care se claseaza intre primele 10 companii de profil din lume, din punct de vedere al numarului de avocati (Am Law 2013 Global 100). Cu 59 de birouri in 33 de tari si peste 3.000 de avocati, CMS a inregistrat in 2014 un venit anual de 934 milioane de euro. CMS consiliaza majoritatea companiilor din DAX 30, precum si un numar important de companii prezente in topurile Fortune 500 si FT European 500.


CMS ofera o gama larga de servicii juridice de inalta expertiza, acoperind 18 arii sectoriale si de practica juridica, incluzand domenii, precum cel bancar si financiar, comercial, de concurenta, corporate, litigii, ocuparea fortei de munca, energie, proprietate intelectuala, Life Sciences/ farmaceutica, imobiliare & constructii, taxe si TMT. Pentru mai multe informatii: www.cmslegal.com.


Birouri si birouri asociate CMS: Aberdeen, Alger, Amsterdam, Antwerp, Barcelona, Beijing, Belgrad, Berlin, Bratislava, Bristol, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Casablanca, Koln, Dubai, Duesseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Geneva, Glasgow, Hamburg, Istanbul, Kiev, Leipzig, Lisabona, Liubliana, Londra, Luxemburg, Lyon, Madrid, Mexico City, Milano, Moscova, Munchen, Muscat, Paris, Praga, Rio de Janeiro, Roma, Sarajevo, Sevillia, Shanghai, Sofia, Strasbourg, Stuttgart, Tirana, Utrecht, Viena, Varsovia, Zagreb si Zurich.




Citeşte mai multe despre:    Cristina Popescu    Avocati

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

MCP Cabinet avocati recruteaza avocat stagiar/definitiv
07 Feb 2022 | 2128

Codul muncii comentat 2022. Noua organizare a muncii. Editia a III-a, completata si revizuita
26 Jan 2022 | 1975

Firma de avocatura CMS Romania isi muta birourile la One Tower
10 Aug 2021 | 1382

Curs de dreptul mediului si o Clinica juridica. Inscrieri pana pe 22 august
10 Aug 2021 | 1147

13 iulie 2021 - Conferinta Nationala de Dreptul Muncii
15 Jun 2021 | 1926

INTERVIU | Drumul catre pensionare. Realitatea constituirii si distribuirii bugetului de pensii
06 May 2021 | 2214



Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Model contract de munca 2024. CIM editabil 2024!
Sursa: EuroAvocatura.ro

Contestarea deciziei de pensionare conform Noii Legi a Pensiilor (Legea 360/2023)
Sursa: MCP Cabinet avocati

Concedierea Salariatilor. Modalitati de incetare a CIM si contestarea deciziei de concediere
Sursa: MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

Conditii privind incadrarea in grupe superioare de munca. Regasirea activitatilor prestate printre cele enumerate in Ordinul nr. 50/1990 si existenta conditiilor deosebite de munca la locul de munca
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Ploiesti - Decizia civila nr. 2556 din data de 23 octombrie 2019

Actiune in constatarea grupei I de munca. Discriminarea prin raportare la alti salariati incadrati in grupa de munca
Pronuntaţă de: Curtea de Apel PLOIESTI- Decizia civila nr. 2556/23.10.2019

Obligarea angajatorului la plata drepturilor salariale restante si a dobanzii legale aferente acestora
Pronuntaţă de: Tribunalul BUZAU - Sentinta civila nr. 4471/08.08.2019

Dovedirea faptei ce reprezinta abatere disciplinara. Sarcina probei
Pronuntaţă de: Curtea de Apel BUCURESTI - Decizie civila nr. 1343/07.03.2019