Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Prima pagină » Ştiri juridice » 2.500 de IMM-uri vor putea beneficia de credite garantate de stat prin POIIMM

2.500 de IMM-uri vor putea beneficia de credite garantate de stat prin POIIMM

  Publicat: 21 Oct 2016       2503 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut
Totalitatea cheltuielilor care se fac pentru cumpararea bunurilor de capital.
(BEI)Infiintata prin Tratatul de la Roma , Banca Europeana de Investitii este institutia financiara a Comunitatii. Sarcina ei este de a contribui la o dezvoltare echilibrata a Comunitatii, prin integrare economica si coeziune sociala.
Totalitatea cheltuielilor care se fac pentru cumpararea bunurilor de capital.
Romania, Uniunea Europeana, Fondul European de Investitii si Banca Europeana de Investitii au incheiat astazi documentele aferente Programului Operational Initiativa pentru IMM-uri (POIIMM).

Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Persoana care face parte din conducerea unei institutii,
(BEI)Infiintata prin Tratatul de la Roma , Banca Europeana de Investitii este institutia financiara a Comunitatii. Sarcina ei este de a contribui la o dezvoltare echilibrata a Comunitatii, prin integrare economica si coeziune sociala.
Totalitatea cheltuielilor care se fac pentru cumpararea bunurilor de capital.
Balanta veniturilor si cheltuielilor dintr-o anumita perioada
Denumire data monedei unice europene.
Comisia Europeana este organul executiv al Uniunii Europene. Este o institutie independenta politic de guvernele statelor membre si reprezinta interesele Uniunii in ansamblu. In cadrul orientarilor politice generale stabilite de Consiliul European, pregateste si implementeaza deciziile Consiliului Uniunii Europene si ale Parlamentului European.
Ca si componenta a structurii organizatorice, totalitate a posturilor care au aceleasi caracteristici principale referitoare la obiective, sarcini, autoritate si responsabilitate.

Acordul de finantare, Acordul intre creditori si Contractul de gaj au fost semnate joi, 20 octombrie a.c., de Vasile Dincu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, Normunds Popens, director general adjunct pentru politica regionala si urbana, Comisia Europeana, Hubert Cottogni, director, Fondul European de Investitii, Dietmar Dumlich, director, Banca Europeana de Investitii.


Cu un buget de 100 de milioane de euro alocat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, POIIMM sprijina intreprinderile mici si mijlocii prin facilitarea accesului la credite, prin oferirea unei rate de garantare de pana la 80%.


La nivel european, Initiativa pentru IMM-uri a fost lansata in anul 2013.


Programul Operational Initiativa pentru IMM-uri a fost aprobat de Comisia Europeana in martie 2015 si contine o singura prioritate de investitii: Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare. Programul acopera atat regiunea Bucuresti-Ilfov, clasificata ca regiune mai dezvoltata, cat si celelalte 7 regiuni ale tarii, incluse in categoria celor mai putin dezvoltate. Acordarea de credite se va face la nivel national, in functie de cererea IMM, fara obiective regionale.


Continutul documentelor semnate astazi a fost aprobat in sedinta Guvernului din data de 19 octombrie 2016.Citeşte mai multe despre:    Programul Operational Initiativa pentru IMM-uri    IMM    Fondul European de InvestitiiComentează: 2.500 de IMM-uri vor putea beneficia de credite garantate de stat prin POIIMM
Alte titluri

Oferte de munca in Germania pentru studentii romani in vacanta de vara 2019
09 Feb 2019 | 626

Demersuri ce trebuie facute de catre autoritatile nationale pentru protectia datelor
25 Jan 2018 | 1815

Incheierea Acordului colectiv pentru trecerea CAS de la angajator la salariati. Consideratii practice
17 Nov 2017 | 9746

Monitorul Oficial din data de 03 aprilie 2017
03 Apr 2017 | 656

Sesiunea de depunere a cererilor de finantare prin programul INTERREG EUROPE este deschisa incepand din 1 martie a.c. pana pe 30 iunie a.c.
04 Mar 2017 | 353

Monitorul Oficial din data de 14 februarie 2017
15 Feb 2017 | 813Articole Juridice

Drepturi noi sau extinse ale cetatenilor in contextul implementarii GDPR – Partea I
Sursa: Av. Andrei-Gheorghe Gherasim

Reglementarile Programului „Prima casa” in anul 2016
Sursa: Euroavocatura.ro

Esenta motivarii unei decizii de refuz al intrarii pe teritoriul unui stat membru trebuie sa fie comunicata persoanei interesate
Sursa: EuroAvocatura.ro

Comisia Europeana a prezentat un studiu de fezabilitate privind o viitoare initiativa in materia dreptului european al contractelor
Sursa: EuroAvocatura.ro