Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Prima pagină » Ştiri juridice » ANRE a modificat Regulamentului privind organizarea si functionarea comisiilor pentru solutionarea disputelor/divergentelor privind accesul la retelele/sistemele din domeniul energiei.

ANRE a modificat Regulamentului privind organizarea si functionarea comisiilor pentru solutionarea disputelor/divergentelor privind accesul la retelele/sistemele din domeniul energiei.

  Publicat: 09 Apr 2019       228 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut
Monitorul Oficial al Romāniei este publicaţia oficială a statului romān, īn care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
In Monitorul Oficial nr. 266 din 08.04.2019 a fost publicat Ordinul nr. 43/2019 pentru completarea Regulamentului privind organizarea si functionarea comisiilor pentru solutionarea disputelor/divergentelor privind accesul la retelele/sistemele din domeniul energiei, aprobat prin Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 85/2014.

Exceptie de la dispozitiile unui act normativ,

Prin derogare de la prevederile art. 22, in situatia in care pe parcursul procedurii de solutionare a disputelor/divergentelor Comisia identifica abateri de la dispozitiile legale si/sau ale reglementarilor aplicabile in domeniul energiei electrice si gazelor naturale, acestea vor fi aduse la cunostinta entitatilor de specialitate din cadrul ANRE cu atributii de organizare a activitatii de control si/sau de investigare, in conformitate cu prevederile reglementarilor si procedurilor emise de ANRE.Citeşte mai multe despre:    ANRE    Solutionarea divergentelor    Retele de energie    Domeniul energiei    Ordinul ANRE 43/2019Comentează: ANRE a modificat Regulamentului privind organizarea si functionarea comisiilor pentru solutionarea disputelor/divergentelor privind accesul la retelele/sistemele din domeniul energiei.
Alte titluri

Consiliul Concurentei: Semestrul European si Directiva privind egalitatea de tratament. Aspecte discutate la reuniunea EPSCO de la Luxemburg.
14 Jun 2019 | 101

ANRE a aprobat pretul reglementat pentru energia electrica produsa in cogenerare de inalta eficienta
06 Jun 2019 | 208

Ordin A.N.R.E.: procedura de confirmare a dreptului de participare pe pietele de energie electrica se va aplica si furnizorilor de gaze din UE
21 Jan 2019 | 378

CCR a admis exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor ref. la termenul pentru atacarea actelor administrative cu caracter normativ emise de presedintele ANRE in baza OUG 33/2007
10 Mar 2015 | 1056

ANRE a emis Ordinul 9/2015, privind valorile limita de tranzactionare a certificatelor verzi si a contravalorii unui certificat verde neachizitionat
04 Mar 2015 | 2354Articole Juridice

Model Contract executie lucrari
Sursa: EuroAvocatura.ro

Jurisprudenţă

Decizia C.C.R. nr. 141/2019
Pronuntaţă de: Curtea Constitutionala a Romaniei

Anularea deciziei de sanctionare. Lipsa dovezilor de neindeplinire a atributiilor de serviciu
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti, Sectia a VIII-a Conflicte de munca si asigurari sociale, Sentinta nr. 2585 din 08.03.2016

Natura juridica a avizului tehnic de racordare. Retea de distributie a energiei electrice. Efecte
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia a II-a civila, Decizia nr. 1282 din 30 iunie 2016