Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » Guvernul a aprobat Nota de fundamentare privind necesitatea si oportunitatea efectuarii cheltuielilor aferente proiectului de investitii "Achizitia echipamentelor pentru verificarea calitatii lucrarilor de constructie, reabilitare si modernizare a infrastructurii rutiere in vederea asigurarii viabilitatii si sigurantei traficului"

Guvernul a aprobat Nota de fundamentare privind necesitatea si oportunitatea efectuarii cheltuielilor aferente proiectului de investitii "Achizitia echipamentelor pentru verificarea calitatii lucrarilor de constructie, reabilitare si modernizare a infrastructurii rutiere in vederea asigurarii viabilitatii si sigurantei traficului"

  Publicat: 12 Apr 2019       177 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut
Monitorul Oficial al Romāniei este publicaţia oficială a statului romān, īn care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
Totalitatea cheltuielilor care se fac pentru cumpararea bunurilor de capital.
In Monitorul Oficial nr. nr. 276 din 11.04.2019 a fost publicata Hotararea nr. 176/2019 pentru aprobarea Notei de fundamentare privind necesitatea si oportunitatea efectuarii cheltuielilor aferente proiectului de investitii "Achizitia echipamentelor pentru verificarea calitatii lucrarilor de constructie, reabilitare si modernizare a infrastructurii rutiere in vederea asigurarii viabilitatii si sigurantei traficului".

Totalitatea cheltuielilor care se fac pentru cumpararea bunurilor de capital.
Sistemul de facilitati, echipamente si servicii necesare operarii unei organizatii.
Totalitatea cheltuielilor care se fac pentru cumpararea bunurilor de capital.

Finantarea proiectului de investitii se realizeaza din fonduri externe nerambursabile, in cadrul Programului operational Infrastructura mare, axa prioritara 2 "Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil si eficient", obiectivul privind "Cresterea gradului de siguranta si securitate pe toate modurile de transport si reducerea impactului transporturilor asupra mediului", de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Transporturilor, din sursele proprii ale Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A. in limita sumelor prevazute anual cu aceasta destinatie, conform programelor de investitii publice aprobate potrivit legii.Citeşte mai multe despre:    Program de investitii    Fonduri externe nerambursabile    Infrastructura mare    Sistem de transport multimondial    Ministerul Transportului

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.
Alte titluri

Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru Spitalul Regional de Urgenta Cluj
12 Sep 2019 | 265

Guvernul a reaprobat indicatorii tehnico-economici pentr modernizarea centurii rutiere a municipiului Bucuresti intre A1-DN7 si DN2-A2.
18 Jun 2019 | 164

Au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru Legatura Centura Oradea - Autostrada A3
18 Jun 2019 | 111

Parlamentul a facut modificari privind planul de amenajare a teritoriului national.
29 May 2019 | 110

Firmele private vor putea furniza servicii de asistenta medicala comunitara. M. Sanatatii a stabilit prin NORME conditiile pentru acest lucru
25 May 2019 | 303

Au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru Spitalul Regional de Urgenta Iasi
16 May 2019 | 247Articole Juridice

Avantaje si riscuri in contractul de leasing
Sursa: EuroAvocatura