din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1922 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Dan Marian Vanghelie amendat pentru neaplicarea legilor fondului funciar

Dan Marian Vanghelie amendat pentru neaplicarea legilor fondului funciar

  Publicat: 23 Mar 2010       1278 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaie, l-a amendat cu 55.000 lei pe primarul sectorului 5, Dan Marian Vanghelie, deoarece in timpul unui control efectuat la Primarie era absent si pentru ca a refuzat de mai multe ori sa puna la dispozitia comisiei de control documentele si informatiile solicitate.

Totalitatea terenurilor (inclusiv cele acoperite de ape) de pe teritoriul unei tari.
Este dreptul persoanelor fizice sau juridice, al statului sau unitatilor administrativ-teritoriale asupra bunurilor mobile sau imobile, bunuri asupra carora proprietarul exercita atributele dreptului de proprietate in interes propriu, dar in limitele legii.

Potrivit prefectului, edilul sectorului 5 este singurul dintre cei sase primari de sector care nu a infiintat subcomisia locala de fond funciar la nivelul administratiei locale al carei presedinte este, conform legislatiei in vigoare. In sectorul 5 au fost emise in 2009 numai trei titluri de proprietate .



Citeşte mai multe despre:    Dan Marian Vanghelie    Prefectura Bucuresti    Primaria Sectorului 5    Legea fondului funciar    Amenzi

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri