din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1841 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Doua institute din subordinea MCSI se vor comasa

Doua institute din subordinea MCSI se vor comasa

  Publicat: 02 Sep 2010       1100 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) continua procesul de restructurare prin comasarea a doua institutii aflate in coordonarea sa: Institutul National de Cercetare-Dezvoltare din Romania (ICI) si Institutul National de Studii si Cercetari pentru Comunicatii (INSCC).

Organ de stat care exercita puterea executiva, constituit de puterea suprema de stat.
Partea introductive a hotararii judecatoresti, care cuprinde: denumirea instantei; ziua, luna si anul sedintei de judecata, cu mentiunea daca aceasta a fost sau nu publica; numele si prenumele judecatorilor,
Activitate desfasurata de organele de urmarire penala
Activitate desfasurata de organele de urmarire penala

Unificarea celor doua institutii se realizeaza prin promovarea unei Hotarari de Guvern.


Comasarea se va realiza prin absorbtia INSCC de catre ICI, ceea ce va determina o reducere de personal de aproximativ 25% din numarul total, in special din zona de servicii functionale.

Unificarea se realizeaza atat pentru o mai buna colaborare intre tehnologia informatiei si comunicatiilor, cat si pentru eficientizarea promovarii rezultatelor cercetarii in practica.

ICI reprezinta cel mai important institut de cercetare-dezvoltare si inovare in domeniul Tehnologiilor Informatiei si Comunicatiilor din Romania. Prin asumarea prioritatilor stiintifice si tehnologice ale domeniului, misiunea ICI o constituie dezvoltarea suportului stiintific si tehnologic in domeniul tehnologiilor informatiei si comunicatiilor, necesar realizarii structurilor si seviciilor specifice societatii informationale bazate pe cunoastere

INSCC Bucurestidesfasoara activitati de cercetare fundamentala si cercetare aplicativa, participa la proiecte de dezvoltare tehnologica, studii tehnice si economice. INSCC realizeaza, de asemenea, masurari si teste, evaluarea conformitatii si certificarea echipamentelor de comunicatii.



Citeşte mai multe despre:    Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale    MCSI    Comasare    Reorganizare    Institutul National de Cercetare-Dezvoltare din Roman    Institutul National de Studii si Cercetari pentru Comunicatii

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Guvernul a aprobat Strategia 5G pentru Romania
04 Jul 2019 | 763

Guvernul Romaniei a reglementat activitatile de transport alternativ
01 Jul 2019 | 844

Ministerul Transporturilor: proiect pentru legiferarea companiilor de ridesharing. Conditiile in care acestea ar urma sa functioneze.
27 May 2019 | 714

Monitorul Oficial din data de 22 iunie 2017
22 Jun 2017 | 2298

Monitorul Oficial din data de 20 iunie 2017
20 Jun 2017 | 1880

Monitorul Oficial din data de 10 februarie 2017
13 Feb 2017 | 1544