din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2003 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Marii prozatori vin diseara la TVR

Marii prozatori vin diseara la TVR

  Publicat: 01 Nov 2010       1502 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


TVR Cultural anunta pentru seara aceasta, de la ora 21.30, o intalnire de exceptie cu scriitorii Nicolae Breban si Radu Aldulescu, gazda emisiunii fiind tanarul critic literar Daniel Cristea-Enache.

Structura organizatorica de tipul intreprinderii, specializata in valorificarea dreptului de autor prin reproducerea si difuzarea operelor de creatie intelectuala de orice fel (literare, stiintifice, artistice), prin editarea de carti si de publicatii periodice precum si prin editarea de brosuri, ziare, afise etc.
Termen folosit in t. VIII, art. 145, C. pen., partea generala, prin el intelegandu-se tot ce priveste autoritatile publice,

Autori din generatii diferite, Breban si Aldulescu sunt considerati doi dintre cei mai importanti prozatori romani in viata. Despre romanele primului s-a scris enorm in ultimele decenii, "Animale bolnave", "Ingerul de gips" sau "Bunavestire", cu amestecul lor de filozofie germana si patos rusesc, fiind pietre de hotar in literatura noastra postbelica. La randul sau, Radu Aldulescu a castigat o reputatie din ce in ce mai solida in ultimii ani, cel mai nou roman al sau, publicat de editura Cartea romaneasca in 2010, fiind "Ana Maria si ingerii".


Emisiunea "Literatura de azi", care ii va gazdui pe cei doi scriitori, a revenit din 11 octombrie cu un format nou in grila de toamna a TVR Cultural. Ca si in sezonul trecut insa, programul isi propune sa aduca in fata telespectatorilor numai autori de prima mana, deopotriva validati de public si de critica literara.


&






;










Citeşte mai multe despre:    TVR Cultural    Literatura de azi    Nicolae Breban    Radu Aldulescu    Revolutie culturala

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri