din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1750 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Peste 85 la suta dintre angajatii unitatilor sanitare reprofilate au fost deja transferati la alte spitale din acelasi judet

Peste 85 la suta dintre angajatii unitatilor sanitare reprofilate au fost deja transferati la alte spitale din acelasi judet

  Publicat: 06 Apr 2011       2149 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Peste 85% dintre angajatii unitatilor sanitare reprofilate care au depus cereri de redistribuire pentru prima etapa, au fost deja transferati la alte unitati sanitare din acelasi judet.

1. Din punct de vedere economic, o cantitate dorita dintr-un anumit bun economic, care poate fi cumparata, intr-o perioada determinata, la anumite niveluri ale pretului.
Persoana fizica sau juridica, parte in contractul de asigurare, care, in temeiul acestui contract,
Scrisoare comerciala care se difuzeaza la mai multi agenti economici.
A fost conducatorul hunilor (intre anii 434 si 453), populatie care se asezase in Panonia. Hunii reusisera, in acea perioada, sa supuna atat populatia romanica din fosta provincie Panonia, cat si o serie de populatii migratoare, precum ostrogotii, alanii, gepizii etc.

Conform datelor transmise Ministerului Sanatatii de catre directiile de sanatate publica, 2268 de angajati din cei 2643 care au depus cereri de redistribuire au primit un post similar celui pe care l-au avut in unitatea reprofilata in alta unitate din acelasi judet.

Dintre cei 2268 angajati, 321 sunt medici, 1242 asistenti medicali, 658 personal auxiliar si 47 alt personal (ex. farmacisti, biologi, chimisti etc).

Procedura tehnica de redistribuire va continua si in zilele urmatoare, pana vor fi solutionate toate cererile depuse.

``Toti angajatii care au depus cerere de redistribuire au un loc de munca asigurat.Bugetul spitalelor si serviciilor de ambulanta care angajeaza personal redistribuit din cele 67 unitati sanitare propuse pentru reprofilare va fi suplimentat cu sumele necesare acoperirii salariilor personalului medical astfel preluat. In acest sens am transmis si o circulara in teritoriu``, a declarat ministrul Sanatatii, CSEKE Attila.

Ministrul Sanatatii a solicitat autoritatilor locale, consilii judetene sau primarii, sa sprijine procesul de redistribuire a personalului din unitatile sanitare, deoarece orice disfunctionalitate aparuta va afecta, nejustificat, angajatii.

Directiile de sanatate publica judetene au mai raportat ca alte 396 de persoane, atat personal medical, cat si auxiliar din cele 67 unitati sanitare reprofilate au optat pentru a ramane in caminele pentru persoane varstnice, nou infiintate.



Citeşte mai multe despre:    Camine pentru batrani    Azile pentru batrani    Spitale    Reorganizarea spitalelor    Batrani    Legea 17/2000    HG 212/2011    Medici

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Executivul a aprobat desfiintarea a 2 spitale din judetul Mehedinti
28 Nov 2012 | 1143

Spitalele desfiintate care nu au fost tranformate in camine pentru batrani isi reiau activitatea
21 Sep 2012 | 1519

ANPC a verificat centrele pentru ingrijirea varstnicilor
06 Jun 2011 | 2708

Bugetele unitatilor sanitare care au preluat personal medico-sanitar si auxiliar de la spitalele reprofilate trebuie suplimentate
25 May 2011 | 1309

Guvernul a aprobat HG-ul privind desfiintarea si reorganizarea unor unitati sanitare publice din judetul Covasna
13 May 2011 | 2741

Ministerul Sanatatii a decis prelungirea termenului de redistribuire a personalului medico-sanitar din unitatile sanitare reprofilate
05 May 2011 | 2054