Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ


Prima pagină » Ştiri juridice » (P) MORE lanseaza platforma pentru IMM-uri "Asistentul tau personal"

(P) MORE lanseaza platforma pentru IMM-uri "Asistentul tau personal"

  Publicat: 29 Sep 2011       3536 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


TeamNet International lanseaza un program de sustinere al IMM-urilor, “Asistentul Tau Personal” prin M.O.R.E., prima platforma de cloud computing dezvoltata pentru piata privata romaneasca

Persoana fizica sau juridica, parte in contractul de asigurare, care, in temeiul acestui contract,
1. Din punctul de vedere al drepului civil, dreptul de dispozitie este alcatuit din dreptul de dispozitie materiala si dreptul de dispizitie juridica.
Serviciu digital care permite accesul la un sistem configurabil de resurse sau servicii informatice care pot fi puse in comun
Sistemul de facilitati, echipamente si servicii necesare operarii unei organizatii.
1. Persoana fizica sau juridica care se obliga, pe baza unor clauze si conditii contractuale, sa execute diferite lucrari (industriale, de constructii etc.)
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
(termen CNA). O comunicare audiovizuala identificabila, în cadrul unei succesiuni orare a serviciului de programe, prin titlu, continut, forma sau autor.
Persoana care a implinit varsta de 18 ani.
Propunere ce o adreseaza un subiect de drept, persoana fizica sau juridica, unui alt subiect de drept, cu privire la incheierea unei conventii, in conditii determinate.
1. Din punct de vedere filozofic, acel fenomen care produce, genereaza efectul. Fenomenul care determina nasterea altui fenomen.
Totalitatea cheltuielilor care se fac pentru cumpararea bunurilor de capital.
Timpul de munca reprezinta timpul pe care salariatul il foloseste pentru indeplinirea sarcinilor de munca.
Reprezinta ansamblul actelor cu caracter normativ emise de catre institutiile comunitare, in principal de catre Consiliul UE si Comisia Europeana, in cursul exercitarii competentelor ce le sunt atribuite prin Tratat. Tratatul CEE enumera cinci astfel de instrumente:
Mijloace de plata formate din monede si bancnote.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
(al unitatii de protectie speciala). Gestionarea activitatilor si resurselor (materiale, umane, financiare) la nivelul unitatilor de protectie speciala, efectuata de conducerea unitatii, in baza prerogativelor legale.
(al unitatii de protectie speciala). Gestionarea activitatilor si resurselor (materiale, umane, financiare) la nivelul unitatilor de protectie speciala, efectuata de conducerea unitatii, in baza prerogativelor legale.
Activitate desfasurata de organele de urmarire penala
Ca si componenta a structurii organizatorice, totalitate a posturilor care au aceleasi caracteristici principale referitoare la obiective, sarcini, autoritate si responsabilitate.
( lat. expertus, de la experior "incerc, dovedesc"). Mijloc de proba, prevazut in sectiunea X, cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala si in diferite legi speciale, consta in rezolvarea unor probleme de stricta specialitate de catre persoane care poseda cunostinte profunde intr-un domneiu dat.
Indicator care masoara rezultatele la nivel microeconomic, reprezentand volumul incasarilor din activitatea proprie intr-o perioada de timp, incasari efectuate la pretul pietei.
Potrivit legii nr 58/1998 privind activitatea bancilor comerciale, acestea (atat persoanele juridice romane, cat si sucursalele unor banci straine) pot desfasura, in limita autorizatiei primite de la BNR, urmatoarele activitati:

Bucuresti, 27 septembrie - Prima platforma de cloud computing dedicata pietei romanesti, M.O.R.E., ajuta IMM-urile prin programul de dezvoltare si optimizare ``Asistentul Tau Personal``, lansat de Teamnet International in parteneriat cu Vodafone si Fujitsu pe o perioada de 3 luni.

Cine este ``Asistentul tau personal``

Programul ``Asistentul tau personal`` a fost gandit ca un pachet promotional care contine doua aplicatii integrate MORE (CRM si Facturare) alaturi de suportul harware - asigurat de catre Fujitsu si conexiunea de date 3G pusa la dispozitie de catre Vodafone, necesara accesarii unui serviciu de cloud computing. Managementul Relatiei cu Clientii (CRM), beneficiaza de toate instrumentele de care o companie are nevoie pentru a gestiona atent informatiile despre clientii sai, iar odata integrat cu modulul Facturare se continua fluxul administrativ, astfel incat utilizatorul sa tina o evidenta clara a clientilor.

Cum te poate ajuta ``Asistentul tau personal``

Programul ofera solutii de eficientizare a business-ului, care se traduc in reducerea costurilor cu personalul, cu infrastructura IT, cresterea mobilitatii, securitatii, disponibilitatii aplicatiilor utilizate de angajati si a vanzarilor.

``Daca pana acum ofeream clientilor nostri o platforma cu aplicatii integrate care lucreaza pentru profitul companiei, acum le oferim si suportul hardware si conexiunea de date prin care sa beneficieze de mobilitate, astfel incat sa-si poata controla afacerea de oriunde, toate acestea pentru un abonament lunar. Ceea ce garanteaza acest program este mai mult timp pentru dezvoltarea business-ului, mai mult timp pentru antreprenor sau manager, care se poate desprinde acum de grijile administrative si poate avea o privire de ansamblu asupra afacerii``, a precizat Bogdan Padiu, Director General TeamNet International.

``Asistentul tau personal`` este util companiilor din orice sector, de la productie, retail, pharma, pana la companiile de distributie si transport sau cele din domeniul serviciilor profesionale.
Mai mult decat atat, Teamnet International vine in intampinarea nevoilor IMM-urilor si ofera posibilitatea ca trei dintre acestea sa beneficieze gratuit de program . Dupa achizitionarea pachetului ``Asistentul Tau Personal``, toate companiile au sansa de a fi scutite de plata acestuia pe parcursul unui an, daca isi inscriu datele pe site-ul www.pentruimm.ro.

Avantajul major al ``Asistentului Tau Personal`` este faptul ca vine sub forma unui abonament lunar, care include toate actualizarile si noile versiuni ale aplicatiilor. In ultimii ani, modelul Software as a Service (SaaS), s-a dovedit extrem de eficient atat pentru clienti, care pot avea acces la o serie de resurse pe care nu si le-ar fi putut permite altfel, dar si pentru furnizorii care au reusit sa-si adapteze oferta contextului economic. In prezent doar o treime dintre companiile romanesti folosesc aplicatii software prin care sa-si gestioneze activitatea, iar acest lucru survine din cauza investitiilor mari care presupun atat licentiere, cat si solutii hardware si software. Toate aceste investitii dispar in cazul utilizarii solutiilor Saas, care pot ajunge la costuri si de 10 ori mai mici.
Clientii care folosesc platforma M.O.R.E. pot observa deja rezultate in ceea ce priveste eficienta si reducerea costurilor.

``Conducand o scoala de soferi, timpul destinat gestionarii flotei auto imi ocupa foarte mult timp . Acum beneficiez de un soft care ma ajuta sa imi tin evidenta costurilor pentru fiecare autovehicul in parte si care imi aduce la cunostinta termenele la care trebuie sa intocmesc diverse acte . Astfel pot anticipa cu usurinta perioadele in care autoturismele vor fi in stare de nefunctionare si de asemenea pot previziona cheltuielile din timp pentru a nu pune presiune pe fluxul de numerar din cadrul companiei. Totul la costuri minime``, a explicat Marius Teodorescu, Director General Teo Consult.

Noutati aduse de M.O.R.E.

Pentru a sustine nevoia de mobilitate a IMM-urilor romanesti, TeamNet International a dezvoltat pentru platforma M.O.R.E. interfata mobila impreuna cu modulele Task Management si Videoconferinta.

De acum utilizatorii isi pot delega sarcini intre ei prin intermediul modulului Task Management si pot urmari solutionarea acestora prin notificari primite pe e-mail. De asemenea, prin modulul de Videoconferinta utilizatorii pot comunica si pune in comun imagini ca si cum ar fi in aceeasi camera, reducand astfel costuri destinate vizitelor de afaceri.

``Munca noastra de cercetare in ceea ce priveste nevoile consumatorilor este continua, de aceea intelegem nevoile unui IMM, provocarile cu care se confrunta zilnic un manager si incercam sa dezvoltam solutii targetate, solutii de cloud computing facute pentru mediul economic din Romania. Ceea ce ne diferentiaza pe noi de restul furnizorilor este tocmai faptul ca noi gandim in functie de business-ul romanesc si venim cu solutii care sa se potriveasca acestuia``, declara Calin Butunoi, M.O.R.E. Division Manager.

Mai multe detalii despre M.O.R.E. (Management and Organisation of Resources and Employees- Gestionarea si Organizarea Resurselor si Angajatilor) sunt disponibile la adresa: www.bringmore.ro.

Despre TeamNet International

Infiintata in 2001, membra a grupului ASESOFT, TeamNet International SA este unul din cei mai importanti integratori IT&C din Romania.

Cu sedii in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Ploiesti si locatii internationale precum Bruxelles si Chisinau, TeamNet International vine in intampinarea nevoilor tuturor clientilor sai, indiferent de locatia acestora.

Cei 10 ani de expertiza IT, au fost incununati de succese, printre principalii indicatori de performanta ai companiei numarandu-se: cifra de afaceri de 21 milioane EUR la finele anului 2010, in crestere cu 3120% in ultimii cinci ani, cei peste 350 de specialisti, dintre care 21 Manageri de Proiect si 168 dezvoltatori, 28 proiecte finalizate in 2010 si 56 de proiecte in derulare.
TeamNet International ofera solutii integrate complete, acoperind o gama variata de activitati .Citeşte mai multe despre:    TeamNet International    IMM

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Guvernul a eliminat doua conditionalitati din programul IMM Invest
28 May 2020 | 901

Eliberarea certificatelor se va face automat, electronic, si gratuit
07 Apr 2020 | 1039

Agenda sedintei Guvernului Romaniei din 26 martie 2020
26 Mar 2020 | 860

Perioada pentru care nu se datoreaza dobanzi si penalitati de intarziere pentru obligatiile fiscale scadente
21 Mar 2020 | 819

M. Finantelor: Masuri fiscal-bugetare pentru sprijinirea economiei si companiilor afectate de raspandirea virusului COVID-19
20 Mar 2020 | 850

Romania va avea cel putin un hub de inovare digitala cu grad ridicat de specializare in inteligenta artificiala
20 Feb 2020 | 872Articole Juridice

Statele UE trebuie sa acorde o despagubire oricarei victime a unei infractiuni intentionate savarsite prin violenta, inclusiv celor care au resedinta pe propriul teritoriu
Sursa: EuroAvocatura.ro

Calificarea juridica si natura fiscala a diurnei externe, a cheltuielulor cu transportul si cazarea. Deducerea diurnei externe. Legislatie incidenta
Sursa: av. Emilia Alexandra Ioana

Acordul de liber-schimb dintre Uniunea Europeana si Canada (CETA) este compatibil cu dreptul Uniunii
Sursa: EuroAvocatura.ro

Drepturi noi sau extinse ale cetatenilor in contextul implementarii GDPR – Partea I
Sursa: Av. Andrei-Gheorghe Gherasim

Jurisprudenţă

Descrierea faptei imputate nu poate fi una generica si trebuie sa cuprinda suficiente elemente pentru a se putea verifica temeinicia aplicarii sanctiunii
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Bucuresti - Decizia civila nr. 2616 din data de 04 septembrie 2020