din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2014 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Companiile din domeniul Tehnologiilor Medicale si de Sanatate pot aplica pentru o misiune economica in Coreea de Sud

Companiile din domeniul Tehnologiilor Medicale si de Sanatate pot aplica pentru o misiune economica in Coreea de Sud

  Publicat: 13 Mar 2012       1363 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Programul EU Gateway continua cu sesiunea de aplicari pentru companii specializate in tehnologii medicale si de sanatate care vor sa patrunda pe piata din Coreea de Sud.

(termen CNA). O comunicare audiovizuala identificabila, �n cadrul unei succesiuni orare a serviciului de programe, prin titlu, continut, forma sau autor.
Comisia Europeana este organul executiv al Uniunii Europene. Este o institutie independenta politic de guvernele statelor membre si reprezinta interesele Uniunii in ansamblu. In cadrul orientarilor politice generale stabilite de Consiliul European, pregateste si implementeaza deciziile Consiliului Uniunii Europene si ale Parlamentului European.
(UE). Fondata la 1 ianuarie 1993 prin aplicarea Tratatului de la Maastricht , Uniunea Europeana (UE) preia initiativa constructiei europene de la Comunitatea Economica Europeana (CEE).
Imprimat care se completeaza in vederea intocmirii unui act sau a unui tabel.
Imprimat care se completeaza in vederea intocmirii unui act sau a unui tabel.
(termen CNA). O comunicare audiovizuala identificabila, �n cadrul unei succesiuni orare a serviciului de programe, prin titlu, continut, forma sau autor.
(UE). Fondata la 1 ianuarie 1993 prin aplicarea Tratatului de la Maastricht , Uniunea Europeana (UE) preia initiativa constructiei europene de la Comunitatea Economica Europeana (CEE).
Criteriile de convergenta (cunoscute drept criteriile de la Maastricht) permit statelor membre ale Uniunii Europene sa intre in a treia etapa a Uniunii Economice si Monetare Europene (UME), etapa in care pot adopta moneda euro.
Indicator care masoara rezultatele la nivel microeconomic, reprezentand volumul incasarilor din activitatea proprie intr-o perioada de timp, incasari efectuate la pretul pietei.
Una din hotararile judecatoresti, prevazuta in cap. I, t, II, C. proc. pen. partea speciala.

Termenul limita de aplicare este 6 aprilie 2012, iar misiunea economica este programata in perioada 17 - 21 septembrie 2012.


``Prin acest program, firmele romanesti cu activitate in domeniul tehnologiilor din sistemul medical si de sanatate pot beneficia de cererea globala in crestere pentru produsele lor, accesand pietele din Asia``, spune Alexandru Bernea, Consultant in cadrul Deloitte Consultanta si coordonatorul acestui program .


Programul EU Gateway a fost initiat de catre Comisia Europeana si are ca scop sustinerea companiilor din Uniunea Europeana in procesul de intrare pe anumite sectoare de inalta tehnologie si design. Birourile Deloitte din Uniunea Europeana, Japonia si Coreea de Sud ofera suport si instruire pentru companii, din stadiul de aplicare si pana la sfarsitul misiunii economice. Programul a fost structurat pe sase cicluri cu misiuni economice de-a lungul a sase ani, pana in 2014.


Procesul de aplicare consta in doua etape. Pentru inceput, companiile completeaza un formular exprimandu-si interesul fata de proiect, urmand ca analistii Deloitte sa determine gradul de eligibilitate al companiei. Daca firmele corespund cerintelor, trec la a doua faza, completand un formular de aplicare. Intregul proces se desfasoara online, pe site-ul www.eu-gateway.eu, si nu presupune niciun efort financiar din partea aplicantului. Companiile interesate primesc asistenta din partea Deloitte de-a lungul intregului proces de aplicare, precum si pe tot parcursul etapelor ulterioare acceptarii in acest program .


Companiile eligibile trebuie sa aiba sediul in Uniunea Europeana si sa aiba o activitate pe piata de cel putin cinci ani. Alte criterii de selectie sunt actionariatul european majoritar sau de 100%, precum si o cifra de afaceri si un numar de angajati suficient de mare astfel incat sa garanteze intrarea pe pietele din Japonia si / sau Coreea de Sud. Companiile trebuie de asemenea sa faca dovada unui portofoliu de cooperare cu companii la nivel international si sa aiba o strategie de afaceri solida pentru penetrarea celor doua piete asiatice. In plus, principalii factori de decizie din cadrul companiilor respective trebuie sa fie vorbitori fluenti de limba engleza.



Citeşte mai multe despre:    Coreea de Sud    Programul EU Gateway

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Comisia Europeana propune alocarea a 2,9 milioane EUR pentru fostii angajati ai societatii Nokia in Romania
22 Oct 2012 | 1590

Companiile romanesti din domeniul Tehnologiilor Energetice si de Mediu pot aplica pentru o misiune economica in Japonia
10 Sep 2012 | 1281

Comercializarea certificatelor de emisii a scazut in anul 2011
16 May 2012 | 2042

Raportul activitatii DIICOT pe anul 2011. Peste 9000 de cauze solutionate
03 Mar 2012 | 1833

Exportatorii europeni urmeaza sa beneficieze de pe urma acordului de liber schimb intre UE si Coreea de Sud incepand de la 1 iulie
30 Jun 2011 | 1306