din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1928 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Ghica Boutique Law Firm a negociat relocarea Veolia Solutions & Technologies Romania

Ghica Boutique Law Firm a negociat relocarea Veolia Solutions & Technologies Romania

  Publicat: 19 Mar 2013       1262 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Ghica Boutique Law Firm a negociat relocarea Veolia Solutions & Technologies Romania, compania specializata in aplicatii pentru tratarea apei pentru comunitatile municipale

Ansamblu de conditii si elemente naturale qle Terrei: aerul, apa, solul si subsolul, toate straturile atmosferice, toate materiile organice si anorganice, precum si fiintele vii, sistemele naturale �n interactiune cuprinzand elementele enumerate anterior, inclusiv valorile materiale si spirituale.
Unitate productiva din cadrul industriei prelucratoare, indeosebi din industria textila, alimentara, a materialelor de constructii etc.
Totalitatea cheltuielilor care se fac pentru cumpararea bunurilor de capital.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Ansamblu de conditii si elemente naturale qle Terrei: aerul, apa, solul si subsolul, toate straturile atmosferice, toate materiile organice si anorganice, precum si fiintele vii, sistemele naturale �n interactiune cuprinzand elementele enumerate anterior, inclusiv valorile materiale si spirituale.

Parte a Veolia Environnement, singura companie din lume ce furnizeaza intreaga gama de solutii de mediu, Veolia Water Solutions & Technologies Romania este prezenta in tara noastra alaturi de Acvatot, Apanova, Veolia Energy, Veolia Apa, Veolia Mediu. Reprezentantii Ghica Boutique Law Firm au negociat relocarea birourilor companiei in parcul de afaceri Iride Business Park.
Situat in zona de Nord a Bucurestiului, in vecinatatea strazii Fabrica de Glucoza si a bulevardului Barbu Vacarescu, parcul de afaceri Iride Business Park este detinut de fondul austriac de investitii Immofinanz si gazduieste companii precum Cosmote, P&G, JTI, Bergenbier si Orange. Proiectul are o suprafata de 92.970 mp si avea, in toamna anului 2011, un grad de ocupare de 88%.

Cu ajutorul avocatilor Ghica Boutique Law Firm, negocierea si incheierea contractelor de inchiriere pentru Veolia Solutions & Technologies Romania si Acvatot Romania s-a finalizat in termenele si conditiile dorite. In momentul de fata, activitatea celor doua companii se desfasoara pe o suprafata exintinsa de 2150 mp.

Domnul Stefan Vasile, Director Servicii Generale Veolia Water Solutions & Technologies, a declarat cu aceasta ocazie: "Am fost impresionati de suportul rapid si extrem de profesionist pe care l-am primit din partea echipei Ghica Boutique Law Firm, ce a devenit un pion important in acest proces dificil de redefinire si repozitionare a sediului si, prin urmare, a identitatii companiei noastre in Romania. Am beneficiat de o abordare strategica fara repros si de sustinere 100% pe tot parcursul acestui proces."


Despre Veolia Environnement
Veolia Environnement este singura companie din lume care poate sa furnizeze intreaga gama de servicii de mediu. Avand mai mult de 315.000 de angajati, grupul isi desfasoara activitatea in 74 de tari si ofera solutii adaptate fiecarei activitati, atat clientilor municipali cat si celor industriali, in patru domenii complementare: gestiunea serviciilor de apa, gestiunea deseurilor, gestiunea energiei si gestiunea transporturilor de marfuri si calatori. Aceste solutii combina eficienta economica cu controlul impactului asupra mediului, contribuind astfel la combatrerea schimbarilor climatice, economisirea resurselor naturale si conservarea ecosistemelor.

Despre Ghica Boutique Law Firm:
Ghica Boutique Law Firm este o firma de avocatura de tip boutique, cu experienta in domeniul corporatist, comercial, bancar si imobiliar, cu o abordare impetuoasa, o comunicare convingatoare si solutii convenabile si flexibile pentru clientii din Romania si de peste hotare. Avocatii colaboratori ai Ghica Boutique Law Firm provin din firme prestigioase de avocatura, fapt care permite companiei sa ofere cele mai bune servicii, la tarife decente.

Ghica Boutique Law Firm si-a creat o reputatie solida, bazata pe furnizarea de servicii juridice la cel mai inalt nivel si este recunoscuta pentru preocuparea permanenta pentru excelenta si pentru capacitatea de a gasi solutii inovatoare la cele mai complexe probleme juridice.



Citeşte mai multe despre:    Ghica Boutique Law Firm    Contract de inchirieie    Negociere

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Restructurarea corporatista ar trebui aplicata mai des in Romania
27 Jun 2013 | 1756



Articole Juridice

Contractul de locatiune in contextul prevederilor noului Cod Civil aduce schimbari insemnate in relatia dezvoltator - chirias
Sursa: EuroAvocatura.ro