din anul 2007, atuul tau de DREPT!
3069 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Aerotech de către Elster Group

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Aerotech de către Elster Group

  Publicat: 04 Dec 2007       5983 citiri       Sursa: AmosNews  


Consiliul Concurentei a autorizat intentia de realizare a concentrarii economice ce urmeaza a se efectua prin dobandirea controlului unic de catre Elster Deutschland GmbH Germania asupra SC Aeroteh G.P. SA Bucuresti.

Fuzionare. O operatiune de concentrare este realizata atunci cand doua sau mai multe intreprinderi, independente anterior, fuzioneaza, atunci cand o intreprindere achizitioneaza controlul unei alte intreprinderi
Aplicarea normelor juridice la fapte ori situatii concrete.
Ansamblu de conditii si elemente naturale qle Terrei: aerul, apa, solul si subsolul, toate straturile atmosferice, toate materiile organice si anorganice, precum si fiintele vii, sistemele naturale �n interactiune cuprinzand elementele enumerate anterior, inclusiv valorile materiale si spirituale.
O situatie pe piata, in care vanzatorii unui produs sau serviciu actioneaza independent, pentru captarea clientelei, pentru a atinge un obiectiv comercial precis, adica un anumit nivel al beneficiilor, al volumului de vanzari si / sau al cotei de piata.
Una din hotararile judecatoresti, prevazuta in cap. I, t, II, C. proc. pen. partea speciala.
Persoana calificata sa distribuie ceva, calificata sa distribuie ceva.
Analizand propunerea de concentrare economica notificata, Consiliul Concurentei a constatat ca tranzactia, desi cade sub incidenta Legii Concurentei nr.21/1996, republicata, nu prezinta indoieli serioase cu privire la compatibilitatea acesteia cu un mediu concurential normal pe teritoriul Romaniei. In consecinta, autoritatea romana de concurenta a emis o decizie de neobiectiune, in conformitate cu art. 46 din legea concurentei.

Elster Deutschland GmbH a fost infiintata de catre Grupul Elster GmbH sub forma unei societati cu raspundere limitata holding, in scopul detinerii si managerierii unor participatii in mai multe societati din cadrul grupului si, in consecinta, nu desfasoara activitati de productie si/sau vanzare proprii.

Grupul Elster este producator si distribuitor de contoare si solutii integrate de inalta precizie si calitate, pentru industriile de gaz, electricitate si apa. In Romania, acesta este prezent pe pietele contoarelor de gaz, electricitate si apa, prin intermediul societatilor pe care le controleaza, SC Water Metering SRL Timisoara si SC Elster Rometrics SRL Timisoara, dar si prin intermediul societatii Aeroteh G.P. SA Bucuresti cu care are incheiate parteneriate tehnice si comerciale pentru produsul contoare de gaz.

Aeroteh produce si distribuie in Romania sisteme de reglare si masurare a gazului: contoare de gaz cu membrana pentru uz casnic si industrial, contoare de gaz cu pistoane rotative, regulatoare de presiune si statii de reglare si masurare.


Citeşte mai multe despre:   

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor de masa in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor cadou in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati



Jurisprudenţă

In cat timp poate fi aplicata o sanctiune disciplinara unui salariat?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Concursul si perioada de proba. Modalitati diferite de verificare a aptitudinilor profesionale ale salariatului
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Executarea catre salariati a obligatiilor de plata ale institutiilor publice. Care sume pot fi esalonate?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Legislaţie

OUG 127/2023 pentru modificarea si completarea unor acte normative, prorogarea unor termene, precum si unele masuri bugetare
Ordonanta de urgenta 127/2023 pentru modificarea si completarea unor acte normative, prorogarea unor ...

OUG 128/2023 pentru unele masuri referitoare la salarizarea personalului din invatamant si alte sectoare de activitate bugetara
Ordonanta de urgenta 128/2023 pentru unele masuri referitoare la salarizarea personalului din invata ...

Legea 414/2023 privind desfasurarea actiunilor in reprezentare pentru protectia intereselor colective ale consumatorilor
Legea nr. 414/2023 privind desfasurarea actiunilor in reprezentare pentru protectia intereselor cole ...