Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » ICCJ a stabilit categoria salariala din care face parte functia de „secretar al comunei”

ICCJ a stabilit categoria salariala din care face parte functia de „secretar al comunei”

  Publicat: 18 Feb 2019       1279 citiri       Sursa: EuroAvocatura  


Termen folosit pentru a desemna activitatea instantelor judecatoresti.
Monitorul Oficial al României este publicaţia oficială a statului român, în care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
Prin Decizia nr. 78/2018 pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea pronuntarii unei hotarari prealabile cu privire la dezlegarea unei chestiuni de drept, publicata in Monitorul Oficial nr. 127 din 18.02.2019, s-a stabilit categoria salariala din care face parte functia de „secretar al comunei”.


Act procedural in care procurorul sau organul de urmarire penala consemneaza o dispozitie asupra unor acte sau masuri de urmarire penala.
Termen folosit in t. VIII, art. 145, C. pen., partea generala, prin el intelegandu-se tot ce priveste autoritatile publice,
Componenta a sistemului de protectie sociala, reprezinta ansamblul de institutii si masuri prin care statul, autoritatile publice ale administratiei locale si societatea civila asigura prevenirea, limitarea sau inlaturarea efectelor temporare sau permanente ale unor situatii care pot genera marginalizarea sau excluderea sociala a unor persoane.


Astfel, in interpretarea dispozitiilor art. 1 alin. (1) si art. 3 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 70/2014, art. II din Legea nr. 293/2015 cu referire la atributiile prevazute de art. 12 alin. (5) din Legea nr. 416/2001 si art. 24 alin. (1) si (2) din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 416/2001 (n.n.avand ca obiect stabilirea nivelului salarial), secretarul comunei nu face parte din personalul incadrat in sistemul public de asistenta sociala.

Citeşte mai multe despre:    Secret comuna salariu    Buget salariat functionar secretar comuna

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri