din anul 2007, atuul tau de DREPT!
5173 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Baroul Bucuresti. Eliberarea cardurilor si a legitimatiilor pe anul 2011se va face incepand cu data de 2 decembrie 2010

Baroul Bucuresti. Eliberarea cardurilor si a legitimatiilor pe anul 2011se va face incepand cu data de 2 decembrie 2010

  Publicat: 19 Nov 2010       1483 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Suma de bani acordata cu anticipatie de catre o persoana pentru procurarea unui bun, executarea unei lucrari sau pentru prestarea unui serviciu.
In vederea obtinerii cardului de avocat este necesara achitarea in avans pe intreg anul 2011 a contributiilor datorate la bugetul baroului si al U.N.B.R., precum si achitarea la zi a cotei cuvenite C.A.A.-Filiala Bucuresti, la data solicitarii.

Suma de bani acordata cu anticipatie de catre o persoana pentru procurarea unui bun, executarea unei lucrari sau pentru prestarea unui serviciu.
Pretul la care se vand si se cumpara hartiile de valoare si valuta straina.
Din punct de vedere contabil, un document contabil de sinteza care are ca obiective principale completarea si explicarea datelor inscrise in bilant si contul de profit si pierdere
1. Act, livret oficial care atesta identitatea unei persoane. Adeverinta oficiala prin care se consemneaza ceva.
Activitate prin care se realizeaza strangerea probelor necesare pentru descoperirea infractorilor si antecedentelor penale ale acestora.

In vederea obtinerii legitimatiei de avocat este necesara achitarea in avans pentru semestrul in curs al anului 2011 (luna iunie, respectiv decembrie inclusiv) a contributiilor datorate la bugetul baroului si al U.N.B.R., precum si achitarea la zi a cotei cuvenite C.A.A.-Filiala Bucuresti, la data solicitarii. Avocatii care solicita emiterea legitimatiei de avocat vor anexa la cererea pentru emiterea legitimatiei, o fotografie tip buletin de identitate.
La solicitarea avocatilor, pot fi eliberate ambele documente de identificare .


Cardurile de identitate pentru avocat pe anul 2010, se vor emite pana la data de 30 noiembrie 2010. Dupa aceasta data, se vor elibera adeverinte care sa ateste calitatea de avocat, valabile pana la sfarsitul anului 2010.
Cardurile emise pentru anul 2010 si neridicate pana in prezent, se vor elibera pana cel tarziu la data de 17 decembrie 2010.

Incepand cu data de 2 decembrie 2010 se vor emite cardurile de identitate pentru avocat si legitimatiile de avocat pe anul 2011.

Formularele pentru emiterea cardului sau a legitimatiei se obtin de la etajul IV, cam. 402 - ARHIVA sau de pe site-ul Baroului Bucuresti.



Citeşte mai multe despre:    Card de avocat 2011    Legitimatie de avocat    Baroul Bucuresti    UNBR    CAA Bucuresti    Legitimatii de avocat 2011

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Contributiile catre Baroul Bucuresti si U.N.B.R. raman nemodificate
24 Nov 2010 | 2328