Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Conferintele UpDate Work - Avocat Predut
Prima pagină » Ştiri juridice » Portalul romanesc al Yahoo! va fi lansat in toamna, va urma si Messenger in romana

Portalul romanesc al Yahoo! va fi lansat in toamna, va urma si Messenger in romana

  Publicat: 15 May 2008       1294 citiri       Sursa: HotNews  


Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut
Europa "cu geometrie variabila" este termenul utilizat pentru a descrie o metoda de integrare diferentiata, care tine seama de diferentele ireconciliabile care exista in interiorul structurii de integrare, si care face posibila, prin urmare, o separare permanenta intre un grup de state membre si un numar de unitati de integrare mai putin dezvoltate.
Compania americana Yahoo! a anuntat ca are in plan sa lanseze portalul Yahoo.ro in perioada august-septembrie a acestui an, scrie Ziarul Financiar in editia de azi, citand un oficial al Yahoo Europa . Bobby Voicu, omul Yahoo in Romania, a explicat pentru HotNews.ro ca portalul yahoo.ro va oferi continut local pentru utilizatorii din Romania.

Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Europa "cu geometrie variabila" este termenul utilizat pentru a descrie o metoda de integrare diferentiata, care tine seama de diferentele ireconciliabile care exista in interiorul structurii de integrare, si care face posibila, prin urmare, o separare permanenta intre un grup de state membre si un numar de unitati de integrare mai putin dezvoltate.
Serviciu digital care permite consumatorilor si/sau comerciantilor,
El a precizat ca in prezent nu e nevoie de un birou de reprezentanta in Romania, dar daca va fi necesar la un moment dat va exista unul.

Darren Patterson, business development director in cadrul Yahoo! Europa, s-a aflat in prima parte a acestei saptamani in Romania pentru a pregati lansarea portalului yahoo.ro, scrie ZF.

Bobby Voicu a spus ca in lunile urmatoare vor mai sosi in tara si alti reprezentanti Yahoo Europa .

Planurile apropiate ale companiei au in vizor si lansarea unei versiuni in limba romana a Yahoo! Messenger si eventual a serviciului Yahoo! Mail, dar despre data lansarii, reprezentantul Yahoo nu a putut da detalii.

Recent, Yahoo! l-a numit pe Bobby Voicu in functia de community manager Yahoo! Romania. El va reprezenta interfata dintre utilizatori si dezvoltatori si nu va avea nicio legatura directa cu vanzarea de advertising pe Yahoo!.

Bobby Voicu are 29 de ani si este licentiat in finante-banci. Acesta detine cateva bloguri si site-uri, atat in limba romana cat si in engleza. Este consultant in domeniul online, specializat in blogging si social.

Yahoo! este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata online din Romania, avand peste opt milioane de utilizatori de e-mail, sapte milioane de utilizatori de instant messaging si peste 300.000 de utilizatori ai portalului foto Flickr.

Portalurile Yahoo specifice fiecarei tari au o multime de sectiuni, precum piata auto, cinema, imobiliare, horoscop, grupuri, harti, finante, TV, muzica, shopping si altele.


Citeşte mai multe despre:   

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Articole Juridice

Beneficiarii Legii nr. 19/2020. Conditiile de acordare a indemnizatiei
Sursa: avocat Andreea-Cristina Deaconu

Contractele de credit pentru consumatori trebuie sa mentioneze intr-un mod clar si concis modalitatile de calcul al termenului de retragere
Sursa: EuroAvocatura.ro

Intrebari frecvente referitoare la somajul tehnic
Sursa: ITMJurisprudenţă

Concedierea pe durata in care femeia salariata este gravida
Pronuntaţă de: Decizia Curtii Constitutionale nr. 1/2020

Dreptul de deducere a TVA este conditionat de completarea in facturi a elementelor obligatorii prevazute de lege si-sau cu alte documente justificativ
Pronuntaţă de: INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal Decizia nr. 2718/2019

Revendicare imobiliara a unui bun proprietate comuna pe cote-parti (coproprietate). Exceptie de la opozabilitatea hotararii judecatoresti
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie - ICCJ

Legislaţie

Legea nr. 35/2020 privind acordarea unui ajutor financiar familiilor pentru plata serviciilor oferite de bona
Legea nr. 35/2020 privind acordarea unui ajutor financiar familiilor pentru plata serviciilor oferit ...

OUG nr. 36/2020 pentru modificarea si completarea unor acte normative, precum si pentru adoptarea unor masuri pe timpul starii de urgenta instituite p
Ordonanta de urgenta nr. 36/2020 pentru modificarea si completarea unor acte normative, precum si pe ...

OUG nr. 34/2020 pentru modificarea si completarea OUG nr. 1/1999 privind regimul starii de asediu si regimul starii de urgenta
Ordonanta de urgenta nr. 34/2020 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernulu ...