din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2275 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Bugetele unitatilor sanitare care au preluat personal medico-sanitar si auxiliar de la spitalele reprofilate trebuie suplimentate

Bugetele unitatilor sanitare care au preluat personal medico-sanitar si auxiliar de la spitalele reprofilate trebuie suplimentate

  Publicat: 25 May 2011       1308 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Este o tranzactie sau o serie de tranzactii cu valori mobiliare conferind persoanei sau grupului de persoane implicate, prin titlurile astfel dobandite, singure ori impreuna cu cele deja detinute ori controlate, o pozitie de control sau majoritara in participare la capitalul emitentului.
Notiunea Stat de drept este, in general, utilizata pentru a sublinia diferentele existente intre regimurile democratice si regimurile autoritare (dictatoriale).
Ministerul Sanatatii a transmis Casei Nationale de Asigurari de Sanatate datele finale reprezentand cheltuielile de personal determinate de preluarea personalului de specialitate medico-sanitar si auxiliar incadrat prin redistribuire, finantate prin sistemul de asigurari de sanatate sau de la bugetul de stat .

Sunt participanti in procesul penal, alaturi de parti si organele judiciare. Persoanele sunt martorii, experti, interpretii, traducatorii, substituitii procesuali etc.

Astfel, peste 44 milioane de lei vor fi alocate din bugetul sistemului de asigurari sociale de sanatate unui numar de 217 unitati sanitare pentru suplimentarea cheltuielilor de personal. In aceste unitati sanitare au fost preluate, in urma redistribuirii, 1911 persoane .

Si de la bugetul de stat vor fi alocate peste 10 milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de personal a celor 408 persoane, medici rezidenti, personal din dispensare TBC sau din Centrele de Primiri Urgente, care au fost redistribuite din unitatile reprofilate.



Citeşte mai multe despre:    Camine pentru batrani    Azile pentru batrani    Spitale    Reorganizarea spitalelor    Batrani    Legea 17/2000    HG 212/2011    Casa Nationala de Asigurari de Sanatate

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Executivul a aprobat desfiintarea a 2 spitale din judetul Mehedinti
28 Nov 2012 | 1142

Spitalele desfiintate care nu au fost tranformate in camine pentru batrani isi reiau activitatea
21 Sep 2012 | 1518

ANPC a verificat centrele pentru ingrijirea varstnicilor
06 Jun 2011 | 2705

Guvernul a aprobat HG-ul privind desfiintarea si reorganizarea unor unitati sanitare publice din judetul Covasna
13 May 2011 | 2738

Ministerul Sanatatii a decis prelungirea termenului de redistribuire a personalului medico-sanitar din unitatile sanitare reprofilate
05 May 2011 | 2052