Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ


Prima pagină » Ştiri juridice » Astazi a avut loc sedinta ordinarCˇ a Comitetului National pentru Stabilitate FinanciarCˇ (CNSF)

Astazi a avut loc sedinta ordinarCˇ a Comitetului National pentru Stabilitate FinanciarCˇ (CNSF)

  Publicat: 14 Jun 2011       7101 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
La intalnire au participat dl. Mugur IsCˇrescu, Guvernator al BNR si Presedinte al Comitetului National pentru Stabilitate FinanciarCˇ, dl. Bogdan Dragoi, secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice, dna. Gabriela Victoria Anghelache, Presedinte al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, dna. Angela Toncescu, Presedinte al Comisiei de Supraveghere a AsigurCˇrilor, si dl. Cristian Rosu, Director general al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

Sustinerile si punctele de vedere ale partilor si procurorului exprimate in cursul procesului penal cu privire la solutionarea cauzei deduse judecatii.
Comisia Europeana este organul executiv al Uniunii Europene. Este o institutie independenta politic de guvernele statelor membre si reprezinta interesele Uniunii in ansamblu. In cadrul orientarilor politice generale stabilite de Consiliul European, pregateste si implementeaza deciziile Consiliului Uniunii Europene si ale Parlamentului European.
Totalitate a actiunilor: primire, pastrare, evidenta, manuire, eliberare, care compun activitatea de administrare,
Pretul la care se vand si se cumpara hartiile de valoare si valuta straina.

Membrii CNSF au analizat evolutiile recente ale sectorului financiar din Romania, concluziile misiunii comune a Comisiei Europene, Fondului Monetar International si Bancii Mondiale din perioada 27 aprilie - 9 mai 2011, precum si reperele colaborarii inter-institutionale in vederea intaririi supravegherii in sistemul financiar.


Totodata, membrii CNSF au discutat rezultatele consultarii publice lansate de catre Comisia Europeana in data de 6 ianuarie 2011 privind detaliile tehnice ale cadrului european de gestiune a crizelor in sectorul financiar. Sa€‘a realizat, de asemenea, un schimb de opinii referitor la cel de-al doilea exercitiu european de testare a rezistentei bancilor la factori de risc, in curs de derulare in prezent.


In cadrul intalnirii, Dl. Mugur Isarescu, Guvernator al BNR, a fost reales Presedinte al Comitetului National pentru Stabilitate Financiara pentru un mandat de un an.Citeşte mai multe despre:    Comitetul National pentru Stabilitate FinanciarCˇ    CNSF    Mugur Isarescu

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Mugur Isarescu a fost reales Presedinte al CNSF pentru un nou mandat de un an
31 Jan 2012 | 1907

Mugur Isarescu, Guvernatorul al BNR, a fost reales presedinte al CNSF
21 Feb 2009 | 869