din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1658 de useri onlinePrima pagină » Ştiri juridice » A fost modificat termenul limita de semnare a acordurilor de finantare pentru Programul Start-up Nation

A fost modificat termenul limita de semnare a acordurilor de finantare pentru Programul Start-up Nation

  Publicat: 25 Jun 2019       699 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Monitorul Oficial al Rom�niei este publicaţia oficială a statului rom�n, �n care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
Ramura a economiei in cadrul careia se realizeaza circulatia marfurilor de la producator la consumator prin indeplinirea functiei de echilibru dintre oferta si cererea de produse si servicii.
In Monitorul Oficial nr. 509 din 24.06.2019 a fost publicat Ordinul nr. 1133/2019 pentru modificarea Schemei de ajutor de minimis prevazute in cadrul Programului Start-up Nation, aprobata prin Ordinul ministrului pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat nr. 1.854/2018.

Veniturile si cheltuielile Uniunii Europene sunt prevazute in bugetul comunitatii, in baza unor prognoze anuale. Cheltuielile operationale determinate de transpunerea in practica a Titlurilor V si VI ale Tratatului asupra Uniunii Europene constituie o exceptie de la regula, fiind in sarcina statelor membre.
Reprezentanta, filiala sau sucursala a unei institutii sau intreprinderi
Aceasta sintagma se refera la finantarea unei activitati de doua ori, din doua surse diferite.
Ramura a economiei in cadrul careia se realizeaza circulatia marfurilor de la producator la consumator prin indeplinirea functiei de echilibru dintre oferta si cererea de produse si servicii.
Totalitatea cheltuielilor care se fac pentru cumpararea bunurilor de capital.

Conform modificarilor operate, dupa primirea Scrisorii de acceptare de principiu pentru finantare in limita bugetului, conform programarii AIMMAIPE, beneficiarii vor semna la sediul AIMMAIPE acordul de finantare (anexa nr. 9 la prezenta procedura). Termenul-limita de semnare a acordurilor de finantare este 12 iulie a anului in care au fost acceptate de principiu la finantare, pentru dosarele admise in buget, si 15 noiembrie a anului in care au fost acceptate de principiu la finantare, pentru dosarele admise in afara bugetului si care intra la finantare in urma eliberarii de buget .
MMACA prin AIMMAIPE va transfera in contul de tranzit deschis la institutia partenera selectata, cu rol de agentie de implementare, sumele reprezentand ajutor de minimis aferente acordurilor de finantare .


Directia de antreprenoriat si programe pentru IMM din cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si agentiile teritoriale pentru intreprinderi mici si mijlocii, atragere de investitii si promovare a exportului vor duce la indeplinire prevederile Ordinului.Citeşte mai multe despre:    Start-up Nation    Ordinul 1133/2019    Ordinul 1854/2018    Directia pentru antreprenoriat    Ministerul pentru Mediul de Afaceri

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Monitorul Oficial din data de 12 iunie 2017
12 Jun 2017 | 2147