din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2846 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Indemnizatiile reprezentantilor statului in consiliile de administratie raman plafonate la cuantumul din anul 2010

Indemnizatiile reprezentantilor statului in consiliile de administratie raman plafonate la cuantumul din anul 2010

  Publicat: 31 Jan 2011       2968 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Act procedural in care procurorul sau organul de urmarire penala consemneaza o dispozitie asupra unor acte sau masuri de urmarire penala.
Sunt operatorii din sectorul agroalimentar care pot dona alimente aflate aproape de expirarea datei-limita de consum din cadrul fiecarei etape a lantului de aprovizionare cu alimente, mai exact:
Guvernul a adoptat in sedinta de sambata, 28 ianuarie 2011, o ordonanta de urgenta privind masuri economice pe anul 2011 la nivelul unor operatori economici .

Suma de bani ce se acorda unei persoane pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare (de deplasare, detasari etc) sau pentru efectuarea de activitati in afara programului obisnuit de lucru
Forma specifica a motivatiei care consta in orientarea activa si durabila a persoanei spre anumite domenii de activitate, fiind cel mai puternic mobil al actiunilor omenesti.
Banii folositi pentru a desfasura o afacere. Stoc de valori sau de active care, intrate in circuitul economic, pot genera venituri posesorilor lor.
Emil Boc, politician roman, s-a nascut la 6 septembrie1966 in localitatea Rachitele, judetul Cluj.
Una din hotararile judecatoresti, prevazuta in cap. I, t, II, C. proc. pen. partea speciala.
Organ de stat care exercita puterea executiva, constituit de puterea suprema de stat.

Actul normativ adoptat prevede ca reprezentantii statului sau ai unitatilor administrativ-teritoriale in organele de conducere sau de control ale operatorilor economici, carora li se aplica prevederile OUG nr. 79/2008, aprobata cu modificari prin Legea nr. 203/2009 cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiaza de o indemnizatie de 1% din remuneratia directorului/directorului general sau a presedintelui consiliului de administratie, respectiv a consiliului de supraveghere, plafonata la nivelul salariului unui secretar de stat sau al viceprimarului unitatii administrativ-teritoriale respective.
``Si pentru anul 2011, indiferent ca este vorba de companii de interes local, judetean sau national, daca sunt cu capital majoritar sau integral de stat, se aplica salariile si indemnizatiile plafonate la fel ca si in anul 2010, pana la iesirea Romaniei din recesiune; dupa acel moment putem vorbi de rediscutarea acestor aspecte``, a afirmat primul-ministru Emil Boc.
Seful Executivului a mai precizat ca aceasta decizie a fost luata pentru ca ``memorandumul pe care l-am adoptat in Guvern producea efecte doar pentru companiile nationale``.



Citeşte mai multe despre:    OUG 79/2008    Legea 203/2009    Indemnizatie    Consiliu de administratie

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Proiect de OUG privind organizarea si functionarea inspectiei economico-financiare la operatorii economici
22 Sep 2011 | 1873