din anul 2007, atuul tau de DREPT!
4161 de useri onlinePrima pagină » Ştiri juridice » Prima editie a Olimpiadei sportive CMS Cameron McKenna, premiata de Gabi Szabo

Prima editie a Olimpiadei sportive CMS Cameron McKenna, premiata de Gabi Szabo

  Publicat: 27 Jun 2011       2922 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Biroul din Romania al firmei internationale de avocatura CMS Cameron McKenna a continuat traditia promovarii unui stil de viata sanatos si echilibrat, la birou si in afara lui, prin organizarea, la finele saptamanii trecute, la Snagov, a primei Olimpiade sportive CMS 2011.

Sunt mijloace de convingere prin care se stabileste existenta unor acte sau fapte juridice si, automat, a unor drepturi si obligatii ce rezulta din acestea.
Intreprindere care cumpara sau sconteaza facturile de la un fabricant sau de la un vanzator si urmareste incasarea pretului de la clienti.
Din punct de vedere lingvistic, constructie, de obicei concisa, care exprima, adesea figurat, o idee si constituie o unitate lexicala.
(Near money) (1) Instrumente financiare echivalente cu numerarul sau alte active care pot fi convertite cu usurinta in numerar fara a inregistra nici o pierdere, cum ar fi instrumentele financiare de credit guvernamentale si titlurile de participare la fondurile de piata monetara.
Persoana juridica sau persoana fizica cu sediul, respectiv domiciliul, in Romania ori sucursala, filiala, agentia, reprezentanta din Romania a unei persoane juridice straine cu sediul in strainatate, autorizata potrivit legii, care incadreaza forta de munca in conditiile legii.
1. Aptitudine a persoanei de a-si da seama de sensul, importanta si urmarile actiunilor pe care le savarseste, precum si de a-si dirija liber vointa, potrivit cu scopurile urmarite.
Persoana juridica sau persoana fizica cu sediul, respectiv domiciliul, in Romania ori sucursala, filiala, agentia, reprezentanta din Romania a unei persoane juridice straine cu sediul in strainatate, autorizata potrivit legii, care incadreaza forta de munca in conditiile legii.
Unitate de baza a organizarii administrativ-teritoriale a statului, alcatuita dintr-unul sau mai multe sate si
Unitate economica autonoma de productie, de constructii, de circulatia marfurilor, de transporturi

Multipla campioana olimpica si internationala Gabriela Szabo, invitatului de onoare din partea Federatiei Romane de Atletism, precum si atletii Mihai Karaiosifoglu si Ancuta Bobocel, campioana mondiala si europeana de tineret, au incurajat si inspirat intreaga echipa CMS - parteneri, asociati, angajati ai companiei, care a luat parte la mini-olimpiada de la Snagov.
Sase echipe au fost prezente la startul competitiei, concurand la fiecare dintre cele 7 probe in concurs, dintre care: alergari viteza si stafeta, tir cu arcul, badminton, mini-golf, pA�tanque. La final, au fost desemnate echipele castigatoare ale medaliilor de aur, argint si bronz, care au fost premiate de Gabriela Szabo, in cadrul festivitatii oficiale care a incheiat prima Olimpiada sportiva a CMS, editia 2011.
A�Este de admirat aceasta initiativa deosebita de a fonda si sprijini o traditie sportiva in cadrul unei companii . Sportul este un factor esential pentru o dezvoltare individuala echilibrata, pentru un stil de viata sanatos si, nu in ultimul rand, pentru potentarea unor abilitati precum competitivitatea, lucrul in echipa si fair-play-ul. In fiecare dintre noi se ascunde un campion - iar o viata activa si echilibrata ii poate netezi calea spre victorieA�, a spus Gabriela Szabo.
A�Suntem o echipa foarte implicata in activitati sportive variate, pe tot parcursul anului, atat ca expresie a participarii noastre directe in cadrul diverse programe de CSR, cat si ca urmare a adoptarii unor stiluri de viata personale foarte active . La nivel european CMS este de asemenea implicat foarte activ in actiuni de sprijinire a sportului, fiind dealtfel si partener oficial al Special Olympics, o organizatie internationala care ofera acces la viata sportiva copiilor si adultilor cu disabilitati de invatareA�, a spus Gabriel Sidere, Managing Partner CMS Romania.
A�Telul nostru este de a ne mentine un angajator de top in cadrul sectorului de consultanta juridica si legala, si sunt incantat ca am putut oferi echipei noastre o experienta deosebita prin organizarea Olimpiadei CMS. Vrem sa oferim un sprijin sustinut pentru cariera, din care sa nu lipseasca insa si aceasta dimensiune esentiala - cea a accesului la un stil de viata sanatos si echilibratA�, a adaugat Gabriel Sidere.
Ecipamentele sportive achizitionate cu ocazia Olimpiadei CMS vor fi donate unui proiect local de responsabilitate sociala, parte a initiativei CSR a CMS Cameron McKenna.
CMS Cameron McKenna este recunoscuta ca un angajator de top si s-a clasat de patru ori in lista Sunday Times ``100 Best Companies to Work For`` in Marea Britanie.
CMS a fost infiintat in 1999 si cuprinde astazi 600 de parteneri si peste 2.800 de avocati.
CMS ofera o intelegere locala profunda a aspectelor juridice, fiscale si de afaceri si furnizeaza servicii orientate catre clienti printr-o strategie comuna executata la nivel local in 28 de jurisdictii, cu 56 de birouri in Europa Centrala si de Vest si nu numai.Citeşte mai multe despre:    Ernst & Young    Cameron McKenna    Drept Comunitar    Roxana Fratila    Gabi Szabo

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Jobefest 2015. Cum a fost?
02 Apr 2015 | 2068

In Poiana Brasov se desfasoara Scolile de vara internationale organizate de ELSA Bucuresti
22 Jul 2014 | 1369

CMS Romania a organizat seminarul �Noul Cod de Procedura Civila�
25 Mar 2013 | 8808

CMS: Analiza dedicata Romaniei in Global Arbitration Review
18 Mar 2013 | 1519

CMS Romania continua seria de intalniri pe tema �Facilitarea investitiilor pe piata de capital din Romania"
12 Mar 2013 | 10631

Valoarea pietei de fuziuni si achizitii din Romania s-a dublat in 2012
04 Feb 2013 | 1553Articole Juridice

Ce se intampla cu sumele achitate in temeiul unui act administrativ fiscal anulat. Poate instanta dispune direct restituirea lor?
Sursa: Alex Slujitoru si Cristiana Ionescu, Avocati, Radu si Asociatii SPRL

Conditiile in care se poate construi pe un teren privat cu functiunea de spatiu verde, dupa suspendarea PUZ-urilor coordonatoare de sector
Sursa: Roxana Dudau, Partener Asociat si coordonator al practicii de drept imobiliar din cadrul Radu si Asociatii SPRL