Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » „Dosarul Cazului Hohenzollern”: Lupta pentru succesiune in Romania

„Dosarul Cazului Hohenzollern”: Lupta pentru succesiune in Romania

  Publicat: 12 Jan 2013       5040 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


In materie civila, potrivit C.proc. civ., nu pot fi ascultati ca martori :
Dosarul Cazului Hohenzollern dezvaluie o disputa istorica si o lupta legala notorie cu intriga si suspans. Editorul Royalty Magazine, Marco Houston, s-a trezit in mijlocul furtunii – in postura de acuzat, martor si participant neintentionat intr-o lupta pentru drepturi dinastice si ambitii politice.

Din punct de vedere contabil, totalul lichiditatilor monetare curente (piese monetare, bilete de banca nationale si traine)
Participant la savarsirea unei infractiuni,
1. Din punctul de vedere al drepului civil, dreptul de dispozitie este alcatuit din dreptul de dispozitie materiala si dreptul de dispizitie juridica.

O poveste care se intinde de-a lungul unui secol culmineaza cu pretentia defaimatoare a Printului Radu de Romania. Un caz pentru care s-a luptat mult si inversunat de-a lungul a cinci ani si jumatate si care s-a incheiat cu apararea Printului Radu prabusindu-se in controversa.

Dosarul Cazului Hohenzollern scoate la iveala evenimentele care au schimbat istoricul regal. De la Schloss Sigmarinen pana la Curtea Regala de Justitie, de la Casa Alba pana la cursa pentru presedintia romana, o drama extraordinara plina de acuzatii de conspiratie, fals, sperjur si incercari de a corupe cursul justitiei, toate acestea sunt destainuite.

O noua abordare a celei mai lungi dispute regale si relatarea unui capitol necunoscut pana acum in istoricul dinastic al familiei Hohenzollern. Dosarul Cazului Hohenzollern rescrie istoria regala contemporana.

Pentru mai multe informatii, trimiteti un e-mail la adresa: author@hohenzollerncasefile.com. Pentru drepturi asupra extraselor sau limbi straine, trimiteti un e-mail la adresa: rights@hohenzollerncasefile.com. Mai multe detalii vor fi disponibile online: www.hohenzollerncasefile.com

Drept de autor A© Leppi Publications. Pentru protectia dreptului de autor, manuscrisul lucrarii Dosarul Cazului Hohenzollern este detinut de reprezentantii legali ai editorului iar copii ale pre-publicatiei vor fi puse la dispozitie doar cu acordul editorului.Citeşte mai multe despre:    Printul Radu    Hohenzollern    Succesiune

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri