Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ


Prima pagină » Ştiri juridice » Biblioteca juridica online Hamangiu introduce abonamente cu acces nelimitat de la 10 EUR/luna

Biblioteca juridica online Hamangiu introduce abonamente cu acces nelimitat de la 10 EUR/luna

  Publicat: 13 Jan 2014       1969 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Accesul complet in cea mai mare biblioteca juridica online din Romania va fi posibil, de astazi, incepand de la 10 EUR/luna + TVA.

Credit deschis de un bancher si garantat printr-un drept de gaj asupra marfurilor sau titlurilor (valorilor mobiliare) apartinand clientului.
Expresie baneasca a valorii marfii ori suma care se plateste pentru un bun transmis, o lucrare sau o prestare de servicii.
Una din conditiile pentru a fi parte in procesul civil sau pentru exercitarea actiunii civile,
Expresie baneasca a valorii marfii ori suma care se plateste pentru un bun transmis, o lucrare sau o prestare de servicii.
Stirea, comunicarea de noutate, plus de cunostinte despre un obiect, o persoana sau un fenomen, prin care receptorul isi inlatura o stare de incertitudine.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Partea introductive a hotararii judecatoresti, care cuprinde: denumirea instantei; ziua, luna si anul sedintei de judecata, cu mentiunea daca aceasta a fost sau nu publica; numele si prenumele judecatorilor,

Cel mai ieftin abonament este cel destinat studentilor.


Pentru ceilalti abonati, exista reduceri de pana la 60% pentru platile in avans . Noua grila de abonamente poate fi consultata la acest link.
O schimbare importanta vine si in zona abonamentelor de tip raft. La acelasi pret pentru 5 locuri, pot fi adaugate acum 10 locuri, adica pana la 10 carti premium pe luna, alaturi de cele peste 120 pe care le puteti consulta gratuit.

Ce ofera biblioteca online
Continut de calitate . Fata de programele clasice de legislatie, Biblioteca Hamangiu ofera continutul juridic al tuturor cartilor Editurii Hamangiu - coduri si legi comentate, monografii, comentarii practice, jurisprudenta, legislatie consolidata, formulare comentate - scris de o comunitate cu peste 350 de autori renumiti - profesori universitari si practicieni din intreaga tara. In versiunea online cartile arata la fel ca in varianta tiparita si au avantajul ca pot fi consultate rapid si se pot copia pasajele dorite.
Cititi oricat la acelasi pret. Cu abonamentele "NELIMITAT", puteti folosi toate cartile Editurii Hamangiu, fara sa platiti nimic in plus pentru cele care se adauga ulterior, pe masura aparitiei. Veti putea citi, la orice ora si din orice loc, oricare dintre cele peste 830 de carti si reviste juridice publicate (Lista completa de carti o gasiti aici).
Nu ratati nimic din ce e nou. Numarul cartilor creste in permanenta, pentru ca sunt adaugate toate noutatile, exact in ziua in care apar in forma tiparita. Numai in anul 2013, au fost publicate peste 140 de carti noi.
Un motor de cautare performant. Gasiti instant orice informatie in toate cartile din biblioteca. Toate cautarile se fac in textul integral al cartilor.
Unelte moderne de documentare. Cu Biblioteca Hamangiu, puteti exporta text din carti, puteti crea propriile proiecte de documentare, faceti adnotari si generati automat note de subsol si bibliografii.

Noile abonamente:
Nelimitat Student - 10 EUR/luna (plata prin SMS)
Acces la toate cartile, 1 utilizator
Detalii despre abonament

Raft de 10 locuri - 10 EUR/luna (plata prin SMS)
Pana la 10 carti premium + peste 120 carti gratuite, 1 utilizator
Detalii despre abonament

Nelimitat Individual - de la 20 EUR/luna
Acces la toate cartile, 1 utilizator
Detalii despre abonament

Nelimitat Business - de la 40 EUR/luna
Acces la toate cartile, 3-5 utilizatori
Detalii despre abonament
*Preturile nu includ TVA

Editura Hamangiu este unul dintre jucatorii importanti de pe piata juridica din Romania. Are in portofoliu peste 1000 de aparitii editoriale si colaboreaza cu autori renumiti in domeniu, profesori la cele mai importante facultati de drept si specialisti recunoscuti in stiinta si practica juridica.Citeşte mai multe despre:    Biblioteca    Hamangiu

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Prof. univ. dr. Ion Traian Stefanescu s-a stins. Condoleante!
14 Mar 2020 | 1237

Conferinta: Legea nr. 310/2018 privind modificarea Codului de procedura civila, intre reforma si restauratie
22 Jan 2019 | 1697

Tezele de doctorat se vor transmite atat in format tiparit, cat si digital Bibliotecii Nationale
11 Jan 2019 | 1426

INPPA: Conferinta ”Intelegerea si aplicarea noilor coduri fundamentale ale Romaniei"
28 Jun 2017 | 4908

Ziua Europeana a Avocatilor – 2016: Masa rotunda cu tema ”Efectivitatea accesului la justitie”
08 Dec 2016 | 4252

Baroul Valcea organizeaza Serbare de Craciun
16 Dec 2015 | 2036Articole Juridice

Ce se intampla cu sumele achitate in temeiul unui act administrativ fiscal anulat. Poate instanta dispune direct restituirea lor?
Sursa: Alex Slujitoru si Cristiana Ionescu, Avocati, Radu si Asociatii SPRL

Framingul constituie punere la dispozitia unui public nou a acestei opere
Sursa: Curtea de Justitie a Uniunii Europene

Revizuire decizie de pensionare. Reintegrarea salariatului dupa incetarea de drept a contractului de munca pe temeiul pensionarii
Sursa: avocat Gales Iulia | MCP Cabinet avocati

Aplicarea unui spor obligatoriu la pedeapsa principala a inchisorii – pedeapsa echitabila sau asuprire neconstitutionala
Sursa: Irina Maria Diculescu

Jurisprudenţă

Decizia nr. 417/2019 - conflict juridic constitutional intre Parlament si ICCJ
Pronuntaţă de: Curtea Constitutionala a Romaniei

Hotararea in cauza Brisc impotriva Romaniei din 11.12.2018
Pronuntaţă de: Curtea Europeana a Drepturilor Omului

Nu se poate vorbi despre o suma nedatorata cata vreme plata acesteia s-a efectuat in baza unei decizii a angajatorului
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Bucuresti Sectia a VII-a pentru cauze privind C.M.A.S., Decizia civila nr. 1467, in sedinta publica din 9 martie 2017

Sporul pentru conditii vatamatoare este distinct de salariul de baza, astfel ca acesta nu putea sa se regaseasca in salariu sub forma unei sume compensatorii
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Craiova Sectia I Civila, Decizia civila nr. 863, pronuntata in sedinta publica din 27 martie 2017