Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Prima pagină » Ştiri juridice » 25 septembrie decalarata Ziua daruirii

25 septembrie decalarata Ziua daruirii

  Publicat: 04 Jan 2019       416 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut
Monitorul Oficial al Romāniei este publicaţia oficială a statului romān, īn care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
In Monitorul Oficial nr. 3 din 03.01.2019 a fost publicata Legea nr. 355/2018 privind instituirea Zilei daruirii

Zile in care se cuprinde intreg intervalul de timp dintre momentul inceperii si implinirii termenului, inclusiv prima si ultima zi a termenului.

Prin Legea nr. 355/2018 a fost instituita 25 septembrie ca Ziua daruirii.


Potrivit art. 2 din acest act normativ Ziua daruirii poate fi marcata de catre autoritatile administratiei publice centrale si locale, institutiile aflate in subordinea sau coordonarea acestora, precum si de catre societatea civila, persoane fizice si persoane juridice, prin organizarea si/sau participarea la programe si manifestari avand caracter cultural, educativ, artistic, social sau de voluntariat, dedicate sarbatoririi acestei zile .


Autoritatile administratiei publice centrale si locale, precum si institutiile aflate in subordinea sau coordonarea acestora pot acorda sprijin logistic si pot aloca fonduri din bugetele proprii, in vederea organizarii si derularii in bune conditii a manifestarilor prevazute mai sus, in limita alocatiilor bugetare aprobate.Citeşte mai multe despre:    Ziua daruirii    Legea 355/2018Comentează: 25 septembrie decalarata Ziua daruirii
Alte titluri