Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » Bonurile fiscale ce atesta operatiuni de schimb valutar de cumparare valuta de catre casa de schimb valutar prin plata catre client a unei sume in lei pot participa la Loteria Bonurilor Fiscale

Bonurile fiscale ce atesta operatiuni de schimb valutar de cumparare valuta de catre casa de schimb valutar prin plata catre client a unei sume in lei pot participa la Loteria Bonurilor Fiscale

  Publicat: 13 Apr 2019       282 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut
Monitorul Oficial al Romāniei este publicaţia oficială a statului romān, īn care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
In Monitorul Oficial nr. 282 din 12.04.2019 a fost publicat Ordinul nr. 1948/2019 privind aprobarea Deciziei Comisiei fiscale centrale nr. 1/2019.

Una din hotararile judecatoresti, prevazuta in cap. I, t, II, C. proc. pen. partea speciala.
Moneda nationala a unei tari, in numerar sau disponibil in cont, ce indeplineste functia de instrument de plata si de rezerva de plata pe plan international.
Persoana juridica aurotizata de BNR sa efectueze operatiuni de cumparare si de vanzare in mod liber a valutelor
Persoana care cumpara frecvent produsele sau serviciile unei firme, sau dintr-un magazin, consumator obisnuit al unui local.
Act procedural in care procurorul sau organul de urmarire penala consemneaza o dispozitie asupra unor acte sau masuri de urmarire penala.

Prin Decizie se statueaza urmatoarele: in cazul operatiunilor de schimb valutar de cumparare valuta de catre casa de schimb valutar prin plata catre client a unei sume in lei, conditia prevazuta la art. 6 alin. (1) lit. c) din Ordonanta Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 166/2015, cu completarile ulterioare, respectiv "are valoarea totala exprimata in moneda nationala, egala cu valoarea extrasa conform art. 2 alin. (1) lit. a)", se considera a fi indeplinita in situatia in care pe bonul fiscal este inscrisa valoarea in lei platita clientului, egala cu valoarea extrasaCiteşte mai multe despre:    Loteria bonurilor fiscale    Operatiuni de schimb valutar    Ordinul 1984/2019    Decizia 1/2019    Comisia fiscala centrala

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Extragere speciala a Loteriei bonurilor fiscale de Paste
29 Apr 2019 | 1362

Ministerul Finantelor a facut modificari cu privire la Loteria Bonurilor Fiscale
19 Apr 2019 | 347

Monitorul Oficial din data de 20 ianuarie 2017
23 Jan 2017 | 904

O noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale va avea loc in 16 octombrie
15 Oct 2016 | 1268

Premii in valoare de 1 milion de lei la prima extragere la loteria bonurilor fiscale
10 Apr 2015 | 1680Articole Juridice

Intelegerea prin care se urmareste eliminarea unui concurent este contrara normelor de concurenta
Sursa: EuroAvocatura.ro