Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » 11 martie va deveni Ziua Nationala a Meseriilor

11 martie va deveni Ziua Nationala a Meseriilor

  Publicat: 22 Apr 2019       453 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Monitorul Oficial al României este publicaţia oficială a statului român, în care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
In Monitorul Oficial nr. 311 din 22.04.2019 a fost publicata Legea nr. 66/2019 privind instituirea zilei de 11 martie ca "Ziua Nationala a Meseriilor".

Aceasta zi va fi celebrata ca zi de sarbatoare nationala lucratoare. Cu ocazia Zilei Nationale a Meseriilor vor fi organizate evenimente educationale pentru promovarea invatamantului profesional si tehnic, precum si a meseriilor. In perioada de 30 de zile calendaristice anterioare Zilei Nationale a Meseriilor, Ministerul Educatiei Nationale, inspectoratele scolare si institutiile de invatamant organizeaza, in parteneriat cu operatorii economici interesati, campanii de comunicare publica pentru promovarea invatamantului profesional si tehnic, precum si a meseriilor.


Textul integral al legii poate fi consultat aici.Citeşte mai multe despre:    Ziua Nationala a Meseriilor    Legea nr. 66/2019    Sarbatoare nationala    Ministerul Educatiei Nationale    Promovarea invatamantului profesional si tehnic    Promovarea meseriilor    Evenimente educationale

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Ministerul Educatiei lanseaza Campania „Meseria face diferenta!”
12 Feb 2020 | 1047

Acte normative promulgate de Presedinele Romaniei in data de 18 aprilie 2019
19 Apr 2019 | 422