din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1614 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava - Retinere pentru tentativa de viol si violare de domiciliu

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava - Retinere pentru tentativa de viol si violare de domiciliu

  Publicat: 26 Aug 2011       2345 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Este instanta judecatoreasca ce judeca in prima instanta procesele si cererile date prin lege in competenta sa.
Una din masurile preventive privative de libertate reglementata in Codul de procedura penala si prevazuta si de Constitutia Romaniei, revizuita.
Forma a infractiunii prevazuta in cap. II, t. II, art. 20-22, C. pen., partea generala, si consta in executare a hotararii de a savarsi infractiunea, executare care afost insa intrerupta sau nu si-a produs efectul.
Vezi Domiciliu conventional.
Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava au dispus, la data de 25.08.2011, retinerea lui NECHITA FLORENTIN AUREL, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de viol si violare de domiciliu .

Asezata in sectiunea I, cap.II, t.I, C. proc. pen., partea generala ,
Zile in care se cuprinde intreg intervalul de timp dintre momentul inceperii si implinirii termenului, inclusiv prima si ultima zi a termenului.
1. Din punct de vedere filozofic, acel fenomen care produce, genereaza efectul. Fenomenul care determina nasterea altui fenomen.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Conform Legii locuintei 114/1996, o locuinta care, \"prin gradul de satisfacere a raportului dintre cerinta utilizatorului si caracteristicile locuintei, la un moment dat,
Este persoana impotriva careia a fost pusa in miscare actiunea penala, moment din care acesta devine parte in procesul penal.
Este persoana impotriva careia a fost pusa in miscare actiunea penala, moment din care acesta devine parte in procesul penal.
(In sensul Legii 10 din 2001). Orice teren si/sau constructie situat in intravilan, cu oricare din destinatiile avute la data preluarii, precum si orice bun mobil devenit imobil prin incorporare in aceasta constructie,
Este persoana impotriva careia a fost pusa in miscare actiunea penala, moment din care acesta devine parte in procesul penal.
Din punct de vedere contabil, totalul lichiditatilor monetare curente (piese monetare, bilete de banca nationale si traine)
Este persoana impotriva careia a fost pusa in miscare actiunea penala, moment din care acesta devine parte in procesul penal.
Este persoana impotriva careia a fost pusa in miscare actiunea penala, moment din care acesta devine parte in procesul penal.

Totodata, a fost pusa in miscare actiunea penala fata de acesta, fiind inaintata instantei de judecata, la data de 26.08.2011, propunere de arestare preventiva. Magistratii Tribunalului Suceava au admis cererea procurorilor si au dispus arestarea inculpatului pentru o perioada de 29 de zile .

Probatoriul administrat in cauza pana la acest moment al urmaririi penale a relevat faptul ca, in dimineata zilei de 23 august 2011, in jurul orelor 730 , inculpatul, care se afla intr-o avansata stare de ebrietate, a patruns fara drept in curtea si in locuinta vecinilor sai, fortand usa de acces in locuinta . Dupa ce a patruns in imobil, inculpatul i-a lovit, atat pe G.D. cat si pe concubinul acesteia, N.I.V., caruia i-a cauzat leziuni care au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de ingrijiri medicale.

Totodata, inculpatul a amenintat-o pe G.D. ca o va viola, atat pe ea cat si pe fiica ei in varsta de 12 ani, care se afla in acelasi imobil. In aceste imprejurari, inculpatul a prins-o de mana pe minora si a tarat-o in casa bunicilor sai situata vis a vis, refugiindu-se impreuna cu aceasta intr-o camera pe care a incuiat-o. Aici, inculpatul a agresat-o si a incercat sa intretina relatii sexuale cu aceasta. La interventia bunicului inculpatului, care a reusit sa patrunda in camera, inculpatul a reactionat luand-o pe minora pe care a amenintat-o ca o omoara daca spune ceva despre cele intamplate, si a inchis-o intr-o camara alaturata. Bunica inculpatului a reusit sa deschida usa de la camara in care se afla minora, facilitandu-i acesteia fuga.



Citeşte mai multe despre:    Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava    Tribunalul Suceava    Violare de domiciliu

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Judecatori eliberati din functie la data de 16 iunie 2020
17 Jun 2020 | 1402

Procurori eliberati din functie la data de 19 februarie 2020
20 Feb 2020 | 1323

Un judecator si un procuror trimisi in judecata in stare de arest preventiv
08 Oct 2014 | 2510

Locatiile in care se va desfasura activitatea Directiei Nationale de Probatiune si a serviciilor de probatiune
05 Aug 2014 | 4552

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava - Arestare preventiva pentru marturie mincinoasa s.a.
28 Sep 2012 | 1594

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava - Trimitere in judecata pentru omor calificat
27 Sep 2012 | 1276



Articole Juridice

Constitutionalitatea acordului de recunoastere a vinovatiei
Sursa: Irina Maria Diculescu

ICCJ. Decizia de concediere nu mai poate fi revocata dupa comunicarea acesteia catre salariat
Sursa: EuroAvocatura.ro

Articolul 110 TFUE trebuie interpretat in sensul ca se opune ca un stat membru sa instituie o taxa pe poluare aplicata autovehiculelor cu ocazia primei lor inmatriculari in Romania
Sursa: EuroAvocatura.ro - Avocat dr. Razvan Viorescu

Cauza TATU revine in dezbaterea profesionistilor in drept
Sursa: EuroAvocatura.ro - Avocat dr. Razvan Viorescu

Jurisprudenţă

Elementele ce caracterizeaza un raport de munca. Prestarea muncii, subordonarea salariatului, organizarea si disciplina muncii
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Suceava - Decizia civila nr. 364 din data de 2 aprilie 2019

Plata contravalorii concediului de odihna neefectuat. Achitarea sporului pentru munca suplimentara si muncii desfasurate in strainatate
Pronuntaţă de: Curtea de Apel SUCEAVA - D E C I Z I A NR. 364 din 2 aprilie 2019

Decizia C.C.R. nr. 250/2019 referitoare la admiterea exceptiei de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 386 alin. (1) din Codul de procedura penala
Pronuntaţă de: Curtea Constitutionala a Romaniei

Concedierea pentru savarsirea unei abateri grave. Lipsa convocarii salariatului la cercetarea disciplinara
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Suceava, Sectia I Civila, Decizia nr. 396 din data de 12 aprilie 2016