din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1485 de useri onlinePrima pagină » Ştiri juridice » 12 octombrie a fost declarata Ziua limbii, alfabetului si culturii armene

12 octombrie a fost declarata Ziua limbii, alfabetului si culturii armene

  Publicat: 11 Oct 2019       784 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Monitorul Oficial al Rom�niei este publicaţia oficială a statului rom�n, �n care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
In Monitorul Oficial nr. 829 din 11.10.2019 a fost publicata Legea nr. 181/2019 privind instituirea zilei de 12 octombrie - Ziua limbii, alfabetului si culturii armene.

Sarbatorirea Zilei limbii, alfabetului si culturii armene poate fi organizata de catre autoritatile administratiei publice centrale si locale, de catre institutiile aflate in subordinea sau coordonarea acestora, precum si de catre societatea civila, persoane fizice si persoane juridice, prin organizarea si/sau participarea la programe si manifestari culturale, educative, artistice, cu caracter social sau stiintific, consacrate promovarii limbii, alfabetului si culturii armene.


Autoritatile administratiei publice centrale si locale, precum si institutiile aflate in subordinea sau coordonarea acestora pot acorda sprijin logistic si pot aloca fonduri din bugetele proprii, in vederea organizarii si derularii in bune conditii a manifestarilor, in limita alocatiilor bugetare aprobate.Citeşte mai multe despre:    Ziua limbii armene    Armeana    12 octombrie    Legea 181/2019

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Decrete de promulgare semnate de Presedintele Romaniei
11 Oct 2019 | 998