din anul 2007, atuul tau de DREPT!


Prima pagină » Ştiri juridice » Franklin Templeton va administra Fondul Proprietatea

Franklin Templeton va administra Fondul Proprietatea

  Publicat: 29 Jan 2010       1357 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


(al unitatii de protectie speciala). Gestionarea activitatilor si resurselor (materiale, umane, financiare) la nivelul unitatilor de protectie speciala, efectuata de conducerea unitatii, in baza prerogativelor legale.
Emil Boc, politician roman, s-a nascut la 6 septembrie1966 in localitatea Rachitele, judetul Cluj.
Executivul a hotarat mandatarea reprezentantilor statului in Adunarea Generala a Actionarilor la Societatea Comerciala �Fondul Proprietatea�- S.A sa aprobe forma finala a contractulului de administrare ce urmeaza a fi incheiat cu societatea Franklin Templeton Investment Management Ltd�, a anuntat la finalul sedintei de Guvern, primul-ministru Emil Boc.

(al unitatii de protectie speciala). Gestionarea activitatilor si resurselor (materiale, umane, financiare) la nivelul unitatilor de protectie speciala, efectuata de conducerea unitatii, in baza prerogativelor legale.
Persoana fizica sau juridica imputernicita de adunarea generala a unei societati comerciale care, in limita atributiilor si functiilor acordate, exercita vointa societatii.
Organ colectiv format din totalitatea (ori majoritatea, dupa caz) membrilor asociati si care reprezinta vointa societatii.
Un contract individual de munca de tip particular, incheiat pe durata determinata, in temeiul caruia o persoana fizica, denumita ucenic,

a��Astazi, Guvernul a dat mandat pentru ca administrarea Fondului Proprietatea sa fie realizata in viitor de catre societatea Franklin Templeton, astfel incat si pe aceasta cale sa introducem management performant in administrarea Fondului Proprietatea, cu predictibilitatea pe care un asemenea administrator o poate aduce Fondului in beneficiul tuturor actionarilor si al Romaniei in generala��, a afirmat primul-ministru.


La randul sau, ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a aratat ca, in urmatoarea Adunare Generala a Actionarilor Fondului, pe 10 februarie, va fi dat mandat presedintelui comisiei, urmand ca, imediat dupa aceea, in termenii agreati de cele doua parti, sa fie semnat contractul .Citeşte mai multe despre:    Franklin Templeton    Fondul Proprietatea    Administrare

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Situatia pietei de capital in primul semestru al anulul 2014
21 Aug 2014 | 1467

Fostul vicepresedinte al ANRP a fost trimis in judecata de procurorii DNA
21 Sep 2011 | 2097

Vicepresedinte ANRP cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenta
29 Aug 2011 | 2669

Noutati legislative. Monitorul Oficial 10 februarie 2011
10 Feb 2011 | 6024

Scrisoarea tulburatoare a unui fan oltean
14 Jan 2011 | 2421

Dupa 5 ani de la infiintare Fondul Proprietatea va fi listat la Bursa din Bucuresti
01 Dec 2010 | 1460