din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2982 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Festivalul International de Film Digital se deschide astazi la Bucuresti

Festivalul International de Film Digital se deschide astazi la Bucuresti

  Publicat: 03 Nov 2010       1550 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Cea de-a patra editie a Kinofest - Festivalul International de Film Digital - va avea loc intre 3 si 7 noiembrie, la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC) din Bucuresti - informeaza Mediafax.

In cadrul festivalului vor fi proiectate aproape 300 de filme din 35 de tari, multe dintre productii fiind prezentate la MNAC in premiera mondiala, iar altele venind aureolate de prestigioase premii internationale. Sectiunile competitiei sunt fictiune, animatie si micromovie (filme foarte scurte, cu durata de maximum 90 de secunde), pentru fiecare categorie fiind desemnat un singur castigator.


Editia de anul acesta - mai relateaza Mediafax - include o selectie premium de scurtmetraje, concerte sustinute de Toulouse Lautrec si Backstage Hero, proiectii interactive si demonstratii high tech.


Realizat cu sustinerea IQads, Kinofest este cel mai important festival de film digital din Romania, scopul organizatorilor fiind acela de a promova tehnologii inovative in materie de film, muzica si arte vizuale, precum si pe artistii independenti care se folosesc de ele.












Citeşte mai multe despre:    Kinofest    MNAC    festival    film digital    Revolutie culturala

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Timp liber...24 mai 2013
24 May 2013 | 1605