din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1997 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Firma de avocat Hammond, Bogaru si Asociatii are doi noi parteneri

Firma de avocat Hammond, Bogaru si Asociatii are doi noi parteneri

  Publicat: 08 Nov 2010       1769 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Incepand cu data de 1 noiembrie 2010 Alexandru Badet si Ana Petronela au devenit parteneri in cadrul societatii, colaborand anterior ca si avocati asociati.

(in sensul legii contenciosului administrativ, legea 554/2004) Orice drept fundamental prevazut de Constitutie sau de lege, caruia i se aduce o atingere printr-un act administrative.
1. Indicatie pe scrisori, colete, etc., ce contine numele si domiciliul destinatarului.
Element al laturii subiective a infractiunii si consta in obiectivul urmarit de faptuitor prin savarsirea faptei prevazute de legea penala.

Alexandru Badet va continua sa se dezvolte potentialul comercial si de drept corporativ precum si consultanta cu privire la litigii complexe. El poate fi contactat pe urmatoarea adresa de e-mail: [email protected].

Petronela Ana va continua sa dezvolte consultanta in domeniul litigiilor pe real-estate si diferendele comerciale.

Hammond, Bogaru si Asociatii este o societate de avocati internationala cu sediul in Bucuresti, Romania. Societatea consiliaza clienti din plan international in toate domeniile dreptului romanesc incluzand consiliere in domeniul commercial si societar. Societatea a fost infiintata in scopul acrodarii atat clientilor internationali cat si celor din Romania, de servicii legale avand calitatea celor practicate la nivel international.



Citeşte mai multe despre:    Alexandru Badet    Ana Petronela    Avocati

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri