din anul 2007, atuul tau de DREPT!
3404 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Parchetul de pe langa Tribunalul Arges: cercetari in cauze avand ca obiect comiterea unor infractiuni de contrabanda cu tigari

Parchetul de pe langa Tribunalul Arges: cercetari in cauze avand ca obiect comiterea unor infractiuni de contrabanda cu tigari

  Publicat: 08 Feb 2011       1865 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Este instanta judecatoreasca ce judeca in prima instanta procesele si cererile date prin lege in competenta sa.
Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Arges efectueaza cercetari in cauze avand ca obiect comiterea unor infractiuni de contrabanda cu tigari.

Denumire generica pentru toate felurile de monede si semne ale valorii. Au aparut din necesitatea de a facilita schimburile de marfuri.
Moneda nationala a unei tari, in numerar sau disponibil in cont, ce indeplineste functia de instrument de plata si de rezerva de plata pe plan international.
1. Din punct de vedere filozofic, acel fenomen care produce, genereaza efectul. Fenomenul care determina nasterea altui fenomen.
Institutie specializata a statului din structura M.A.I., a carei organizare si functionare este reglementata prin lege organica.

In cursul zilei de astazi, 08 februarie 2011, au avut loc un numar de 75 de perchezitii, in locatii de pe raza judetelor Arges, Dolj, Olt, Timis, Maramures, Suceava, Bucuresti (operatiune aflata in desfasurare).

Pana la acest moment, in urma perchezitiilor au fost ridicate peste 250 baxuri de tigari, pistoale cu socuri electrice, arme albe precum si arme de foc, girofaruri si sirene (ce creau aparenta de autenticitate) si importante sume de bani in lei si valuta (aproximativ 500.000 lei, alte sume nefiind inca numarate). Sunt vizate de ancheta circa 50 de persoane suspectate ca ar avea implicare in cauza.

Procurorii au audiat, pana in acest moment, aproximativ 10 persoane, iar altele urmeaza sa fie audiate pe parcursul zilei.

Dupa audieri, procurorii vor decide, asupra masurilor preventive si propunerilor de arestare preventiva pe care le vor formula instantei de judecata competente.

In derularea cercetarilor, procurorii colaboreaza cu lucratori ai Inspectoratului de Politie al Judetului Arges, ai Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, ai Directiei Operatiuni Speciale si Directiei de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, ai Serviciului Roman de Informatii, ai Serviciului Special de Interventie Rapida si efective ale Jandarmeriei Romane.



Citeşte mai multe despre:    Vama Siret    Trafic de tigari    Luare de mita    Contrabanda

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Fostul sef al Politiei de Frontiera Siret trimis in judecata de procurorii DNA
14 Oct 2014 | 1648

39 persoane de la Vama Siret urmarite penal pentru coruptie
29 Apr 2014 | 2238

62 de ofiteri si agenti de politie de frontiera de la Vama Siret au fost trimisi in judecata pentru luare de mita
27 Apr 2011 | 3056

A.N.A.F. a efectuat schimbari la nivelul conducerii birourilor vamale
23 Mar 2011 | 2179

Comunicatul de presa al DNA privind cercetarile penale de la Vama Siret
04 Feb 2011 | 3143