din anul 2007, atuul tau de DREPT!
3432 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Parchetul de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov - Constituire dosar minori contaminati cu boli venerice

Parchetul de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov - Constituire dosar minori contaminati cu boli venerice

  Publicat: 19 Jan 2012       2773 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Este instanta judecatoreasca ce judeca in prima instanta procesele si cererile date prin lege in competenta sa.
Mod de organizare a vietii in comun a oamenilor,
1. Din punct de vedere filozofic, acel fenomen care produce, genereaza efectul. Fenomenul care determina nasterea altui fenomen.
Pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov a fost inregistrata, in cursul zilei de astazi 19.01.2012, o cauza penala in care se efectueaza cercetari cu privire la faptul ca doi minori ar suferi de boli venerice.

Depasire a legalitatii,
Componenta a sistemului de protectie sociala, reprezinta ansamblul de institutii si masuri prin care statul, autoritatile publice ale administratiei locale si societatea civila asigura prevenirea, limitarea sau inlaturarea efectelor temporare sau permanente ale unor situatii care pot genera marginalizarea sau excluderea sociala a unor persoane.

Din primele cercetari s-a retinut faptul ca, minorii R.A.M. (in varsta de 3 ani) si R.C.I. (in varsta de 13 ani), au fost identificati de organele medicale de specialitate cu afectiuni venerice, sifilis, leziuni depistate in zona perianala, ceea ce a generat suspiciunea de abuz sexual asupra acestora.

Totodata, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov a procedat la instituirea unei masuri de protectie in regim de urgenta fata de ambii copii, care au fost institutionalizati intr-un centrul de plasament in regim de urgenta.



Citeşte mai multe despre:    Plasament de urgenta    Parchetul de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov dezaproba actiunile AMR
09 Jan 2013 | 2231

Curtea de Apel Pitesti: Programul in perioada vacantei judecatoresti (18 iulie � 5 septembrie 2011)
14 Jul 2011 | 7817

Decrete eliberare din functia de procuror
14 Mar 2009 | 1583

CSM ia masuri concrete pentru publicarea online a hotararilor judecatoresti in sistemul judiciar romanesc
09 Mar 2009 | 2680