Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » Cinci avocati au dobandit statut de Avocat Senior si Managing Associate in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii

Cinci avocati au dobandit statut de Avocat Senior si Managing Associate in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii

  Publicat: 21 Jan 2013       1898 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut
Cinci avocati au dobandit statut de Avocat Senior si Managing Associate in cadrul firmei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, cele mai multe promovari fiind in cadrul departamentului de litigii si arbitraje.

Relatie sociala care ia nastere in legatura cu insusirea de catre oameni a buburilor materiale, in primul rand a mijloacelor de productie.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.
(al unitatii de protectie speciala). Gestionarea activitatilor si resurselor (materiale, umane, financiare) la nivelul unitatilor de protectie speciala, efectuata de conducerea unitatii, in baza prerogativelor legale.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
O situatie pe piata, in care vanzatorii unui produs sau serviciu actioneaza independent, pentru captarea clientelei, pentru a atinge un obiectiv comercial precis, adica un anumit nivel al beneficiilor, al volumului de vanzari si / sau al cotei de piata.
Ansamblul normelor juridice care reglementeaza raporturile sociale de munca ale muncitorilor si functionarilor, precum si alte raporturi sociale derivate din raporturile sociale de munca.
Este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizeaza prin insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor exigibile:
Ansamblu de masuri prevazute de lege prin care creditorul realizeaza, cu ajutorul constrangerii de stat, drepturi patrimoniale recunoscute prin hotararea unui organ de jurisdictie sau prin alt titlu, daca debitorul nu-si indeplineste de buna voie obligatiile.
Organ de stat insarcinat cu solutionarea litigiilor dintre persoane fizice sau dintre acestea si persoanele juricide.
Desfiintarea retroactiva a unui act juridic.
Desfiintarea retroactiva a unui act juridic.

Tuca Zbarcea & Asociatii a continuat promovarile interne si in acest an, consolidandu-si astfel echipa de avocati in domenii cheie, precum litigii si arbitraje, proprietate intelectuala.

Bogdan Halcu, Gabriel Vasii, Diana Agafitei, Dragos Calina si Ancuta Pop sunt numele de pe lista promovarilor din acest an.

Bogdan Halcu, Managing Associate, este specializat in dreptul proprietatii intelectuale. El asigura asistenta in legatura cu inregistrarea si protectia marcilor si brevetelor din diverse industrii, combaterea contrafacerii si contrabandei cu produse de larg consum, precum si protectia datelor cu caracter personal. In plus, Bogdan ofera asistenta in domeniul dreptului mediului dezvoltatorilor unor proiecte industriale de anvergura in industrii precum mineritul, producerea energiei electrice, industria chimica sau industria metalurgica.

Gabriel Vasii, Avocat Senior, asigura servicii de reprezentare in diverse litigii, indeosebi de drept imobiliar, in proceduri de executare silita, inclusiv in cazuri privind recunoasterea si punerea in executare in Romania a sentintelor arbitrale si hotararilor judecatoresti din alte tari . De asemenea, el ofera consultanta privind aspecte de management societar si drept comercial.

Diana Agafitei, Avocat senior, detine o bogata experienta in fata instantelor judecatoresti si arbitrale, in litigii de drept civil, comerciale (cauze derivand din raporturi contractuale si delictuale, cauze in materie de concurenta neloiala, cauze specifice dreptului societar), contencios administrativ si de dreptul muncii. De asemenea, Diana are experienta in calitate de consultant si avocat pledant in cererile avand ca obiect declansarea procedurii de insolventa si de executare silita.

Dragos Calina, Avocat senior, este specializat in procedura insolventei si in litigiile comerciale avand ca obiect recuperarea creantelor. De asemenea, Dragos asista clientii firmei in dosare de dreptul muncii, de revendicari imobiliare sau in litigii de contencios administrativ si fiscal.

Ancuta Pop, Avocat senior, are o experienta de instanta cuprinzatoare in ceea ce priveste litigiile de dreptul muncii, arie in care s-a specializat, precum si in litigii civile intre profesionisti. Ancuta are experienta si in gestionarea de actiuni de contencios administrativ avand ca obiect anularea actelor emise de autoritati administrative sau anularea celor emise de autoritati contractante in cadrul unor proceduri de achizitii publice.

Potrivit lui Florentin Tuca, Managing Partner, rezultatele in urma evaluarilor si profilul profesional actual ale celor cinci avocati i-au recomandat pentru o avansare in ierarhia firmei de avocatura. ``Avem multi avocati de foarte buna calitate profesionala si umana, cu merite incontestabile in gestionarea unor proiecte dificile, de aceea misiunea noastra nu a fost una usoara nici in acest an. Promovarea celor cinci s-a facut luand in considerare toate criteriile de evaluare, nivelul de autonomie profesionala si aporturile speciale in relatia cu clientii``, a adaugat Florentin Tuca.

Reprezentantii firmei de avocatura au precizat ca eforturile de consolidare a echipei vor continua pe parcursul acestui an, cu recrutarea de avocati specializati in domenii precum litigii, dreptul muncii, taxe si fiscalitate, dar si noi promovari interne, inclusiv la statut de partener.Citeşte mai multe despre:    Avocati

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

BCR sactionata pentru incalcarea dispozitiilor referitoare la securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal
13 May 2020 | 253

ICCJ: Titular unei intreprinderi individuale poate avea calitatea de functionar public
13 May 2020 | 208

Situatia contractelor individuale de munca suspendate si incetate, la data de 12 mai 2020
13 May 2020 | 317

[CUM A FOST] Conferintele Online UpDate Work (V): Masurile de protectie a salariatilor in contextul crizei economice
04 May 2020 | 591

CJUE: Se preconizeaza reluarea sedintelor de audiere a pledoariilor incepand cu 25 mai 2020
30 Apr 2020 | 583

Documentele pentru obtinerea somajului tehnic se depun, din 1 mai, prin aplicatia aici.gov.ro
30 Apr 2020 | 708Articole Juridice

Raspunderea operatorului de date cu caracter personal in cazul unui incident de securitate
Sursa: avocat Irina Maria Diculescu | MCP Cabinet avocati

Raspunderea si sarcinile Responsabilului cu Protectia Datelor
Sursa: avocat Irina Maria Diculescu | MCP Cabinet avocati

Despagubirile acordate pentru exproprierea pentru cauza de utilitate publica
Sursa: avocat Andreea-Cristina Deaconu | MCP Cabinet avocati

Restituirea taxei de timbru in ipoteza solutionarii litigiilor civile pe calea medierii
Sursa: avocat Emilia Alexandra Ioana | MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

Concedierea pe durata in care femeia salariata este gravida
Pronuntaţă de: Decizia Curtii Constitutionale nr. 1/2020

Dreptul de deducere a TVA este conditionat de completarea in facturi a elementelor obligatorii prevazute de lege si-sau cu alte documente justificative anexate acestor facturi
Pronuntaţă de: INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal Decizia nr. 2718/2019

Revendicare imobiliara a unui bun proprietate comuna pe cote-parti (coproprietate). Exceptie de la opozabilitatea hotararii judecatoresti
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie - ICCJ

Sumele destinate platii drepturilor salariale, aflate in conturi deschise la unitatile de trezorerie si societati bancare, nu pot face obiectul executarii silite prin poprire
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie - ICCJ