din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1863 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Firmele de avocatura Stephenson Harwood LLP si McGregor & Partners SCA au asistat HNA Group in achizitionarea TIP Trailer Services de la GE Capital

Firmele de avocatura Stephenson Harwood LLP si McGregor & Partners SCA au asistat HNA Group in achizitionarea TIP Trailer Services de la GE Capital

  Publicat: 15 Nov 2013       1678 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Firma internationala de avocatura Stephenson Harwood LLP impreuna cu McGregor & Partners SCA, firma asociata a acesteia in Romania si Bulgaria, au acordat asistenta companiei HNA Group din China pentru achizitionarea TIP Trailer Services de la GE Capital, un lider pe piata europeana in solutii de leasing, inchiriere si service pentru echipamente de transport . Achizitia s-a finalizat in octombrie 2013. HNA Group a primit consultanta de la Bravia Capital, impreuna cu care a mai lucrat in trecut si pentru alte tranzactii.

Banii folositi pentru a desfasura o afacere. Stoc de valori sau de active care, intrate in circuitul economic, pot genera venituri posesorilor lor.
Contract prin care partile termina un proces inceput ori preintampina un proces ce poate sa se nasca, facandu-si concesii reciproce.
Partea introductive a hotararii judecatoresti, care cuprinde: denumirea instantei; ziua, luna si anul sedintei de judecata, cu mentiunea daca aceasta a fost sau nu publica; numele si prenumele judecatorilor,
(al unitatii de protectie speciala). Gestionarea activitatilor si resurselor (materiale, umane, financiare) la nivelul unitatilor de protectie speciala, efectuata de conducerea unitatii, in baza prerogativelor legale.
(al unitatii de protectie speciala). Gestionarea activitatilor si resurselor (materiale, umane, financiare) la nivelul unitatilor de protectie speciala, efectuata de conducerea unitatii, in baza prerogativelor legale.
Unitate economica autonoma de productie, de constructii, de circulatia marfurilor, de transporturi
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Totalitatea cheltuielilor care se fac pentru cumpararea bunurilor de capital.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Ramura a economiei in cadrul careia se realizeaza circulatia marfurilor de la producator la consumator prin indeplinirea functiei de echilibru dintre oferta si cererea de produse si servicii.

Neil McGregor, partener coordonator la McGregor & Partners, a spus: ``Ii felicitam pe cei de la HNA pentru aceasta achizitie importanta si suntem bucurosi ca am lucrat impreuna cu colegii nostri de la Stephenson Harwood pentru incheierea cu succes a tranzactiei``.
Echipa McGregor & Partners care s-a ocupat de aspectele achizitiei a fost formata din Neil McGregor, Simona Lehniuc si Elena Abdulgani .
"Suntem incantati ca am asistat HNA si Bravia Capital in legatura cu aceasta tranzactie majora pan-europeana. Aceasta achizitie se incadreaza perfect in portofoliul actual al HNA Group si va aduce un plus de valoare afacerii.", a declarat Ben Mercer, partner in deparamentul de practica corporativa din cadrul Stephenson Harwood.

TIP va opera o retea de 48 filiale in 16 tari europene, cu peste 100 de locatii pentru inchiriere, mai mult de 50 ateliere de reparatii si 100 autodube mobile de service. Are o flota de echipamente de transport de peste 45.000 unitati. HNA este o societate de prim rang care ofera servicii diversificate si operatiuni integrate. In calitate de important grup multi-industrial de intreprinderi, obiectul de activitate al HNA Group acopera domenii precum logistica, transport aerian, management de aeroport, management hotelier, imobiliar, retail, turism si alte industrii aferente.

Despre McGregor & Partners
McGregor & Partners, cu birouri in Bucuresti, Romania si Sofia, Bulgaria este asociata cu firma de avocatura Stephenson Harwood din 2002. Condusa de Neil McGregor, avocat britanic cu una dintre cele mai indelungate activitati de avocat strain in domeniul comercial din Europa centrala si de sud, echipa McGregor & Partners de avocati romani si bulgari cu experienta in domeniul comercial, ofera consultanta in orice aspecte de drept comercial, ocupandu-se in particular de achizitii & fuziuni, activitati de finantare si alte investitii pentru companii si fonduri multinationale. McGregor & Partners are o experienta deosebita in domenii cum ar fi energia, logistica, drept maritim, comert si transport .



Citeşte mai multe despre:    Avocati

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

BNR a stabilit rata dobanzii platite la rezervele minime obligatorii constituite pentru 24 noiembrie-23 decembrie 2023
22 Dec 2023 | 419

BNR: Lansare moneda din argint cu tema 150 de ani de la nasterea lui Vladimir Ghika
22 Dec 2023 | 457

Zilele libere din 2024, acordate conform Codului muncii
19 Dec 2023 | 1168

CJUE impune sanctiuni financiare Romaniei pentru ca nu a inchis depozite de deseuri neautorizate
15 Dec 2023 | 442

Formularul 230 pe 2023 editabil si PDF
26 Dec 2022 | 53887

Casele de pensii vor avea obligatia de a informa angajatorii cu privire la pensionarea salariatului
06 Apr 2022 | 13585



Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Alocatia de stat pentru copii in anul 2024. Conditii de acordare si valoare alocatie
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor de cresa in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor culturale in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

In cat timp poate fi aplicata o sanctiune disciplinara unui salariat?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Concursul si perioada de proba. Modalitati diferite de verificare a aptitudinilor profesionale ale salariatului
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Executarea catre salariati a obligatiilor de plata ale institutiilor publice. Care sume pot fi esalonate?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Conditiile speciale de munca presupun cote de contributii de asigurari sociale diferite
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti