Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » Premierul propune pensiile de excelenta

Premierul propune pensiile de excelenta

  Publicat: 14 Feb 2010       963 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Emil Boc, politician roman, s-a nascut la 6 septembrie1966 in localitatea Rachitele, judetul Cluj.
Act normativ emis de catre organul legislativ al puterii de stat (in Romania acesta este Parlamentul), ce cuprinde norme generale, de conduita, obligatorii si impersonale.
Modalitate a actului juridic, obligatie, care consta intr-un eveniment viitor si sigur, care suspenda, pana la indeplinirea lui, punerea in executare a actului sau exigibilitatea obligatiei, termen suspensiv,
Ansamblu de conditii si elemente naturale qle Terrei: aerul, apa, solul si subsolul, toate straturile atmosferice, toate materiile organice si anorganice, precum si fiintele vii, sistemele naturale Ón interactiune cuprinzand elementele enumerate anterior, inclusiv valorile materiale si spirituale.
Premierul Emil Boc sustine ca actuala lege a pensiilor trebuie modificata rapid, intrucat nu va putea asigura plata pensiilor pe termen mediu si lung.

Ca raspuns la criticile sindicatelor privind o scadere a veniturilor in cazul aplicarii noii legi, seful Executivului spune ca se mai poate lua in discutie, in anumite cazuri, recompensarea unor merite.Citeşte mai multe despre:    Legea privind sistemul unitar de pensii publice    Pensie de excelenta

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

A fost modificata legea privind sistemul unitar de pensii publice. Schimbari cu privire la stagiile de cotizare ale personalului din unitatile miniere.
18 Jul 2019 | 416

Noua lege a pensiilor. Forma finala adoptata de Camera Deputatilor
16 Dec 2010 | 11159

Presedintele Basescu nu va promulga noua lege a pensiilor. Motivele cererii de reexaminare
07 Oct 2010 | 1886

CCR. Legea privind sistemul unitar de pensii publice este constitutionala
06 Oct 2010 | 2005

Precizarile MJLC referitoare la comunicatul difuzat de AMR cu privire la Legea privind sistemul unitar de pensii publice
17 Sep 2010 | 2209Jurisprudenţă

Decizia CCR nr. 387/2018 privind neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 53 alin. (1) teza intai din Codul muncii (varsta de pensionare a femeilor)
Pronuntaţă de: Curtea Constitutionala