din anul 2007, atuul tau de DREPT!
4311 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Organigrama ANSVSA a fost redusa cu 510 posturi

Organigrama ANSVSA a fost redusa cu 510 posturi

  Publicat: 23 Mar 2011       7613 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Reprezentare grafica, sintetica, a structurii organizatorice a unei unitati, cuprinzand compartimentele ei
Guvernul a aprobat, printr-o Hotarare, reorganizarea Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, reducand organigrama acestei institutii cu 510 posturi, respectiv 416 posturi vacante si 94 ocupate.

In contabilitate, ca parte a capitalurilor proprii din cadrul pasivului bilantier, sunt constituite prin modalitati precis explicitate si pentru un scop precizat.
Consum de resurse (mijloace de productie, forta de munca, mijloace banesti) pentru satisfacerea unor necesitati de productie sau individuale.
Persoane care exercita functii de demnitate publica in temeiul unui mandat, potrivit Constitutiei, prezentului cod si altor acte normative
In cadrul grupurilor de societati, consta in impartirea puterii de decizie la o societate exploatata in comun, in virtutea unui acord intre asociati sau actionari.

``Reducerea numarului de posturi din cadrul ANSVSA si unitatile subordonate din teritoriu s-a decis in concordanta cu fondurile alocate acestei institutii la capitolul cheltuieli de personal, prin legea bugetului de stat``, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului.


Ioana Muntean a explicat, de asemenea, ca, ``la elaborarea noii structuri organizatorice a ANSVSA s-a avut in vedere reducerea numarului de posturi si a numarului functiilor de conducere, fara a afecta activitatea acestei institutii.`` Potrivit noii organigrame, in aparatul Autoritatii (la centru) numarul maxim de posturi va fi de 341, exclusiv demnitarii si cabinetul presedintelui, iar in unitatile subordonate (in teritoriu) vor fi 5.524 de posturi din care 1.371 de posturi pe durata determinata - pentru activitatile de control .



Citeşte mai multe despre:    Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor    ANSVSA    Organigrama    Posturi vacante

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

A fost initiat un proiect de lege privind eliminarea standardelor duble la produsele de import
22 May 2019 | 752

Abrogare partiala a OG nr. 42/2004 privind organizarea activitatii sanitar-veterinare si pentru siguranta alimentelor
02 May 2019 | 796

ANSVSA aproba tarifele aplicabile dupa actualizarea lor in functie de rata inflatiei din anul 2018
25 Mar 2019 | 711

Guvernul a numit prefectul interimar al Capitalei
10 Jan 2019 | 1123

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a directorului D.S.V.S.A. Sibiu, Tichidelean Serban Constantin
09 Mar 2015 | 1779

PublicJob: Statistici anunturi posturi vacante aprilie 2012
02 May 2012 | 3634