din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1488 de useri onlinePrima pagină » Articole juridice » Dreptul muncii. Contractul de Munca » Model contract de munca 2024. CIM editabil 2024!

Model contract de munca 2024. CIM editabil 2024!

  Publicat: 11 Dec 2023       9407 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro        Secţiunea: Dreptul muncii. Contractul de Munca  


Orice munca sau serviciu impus unei persoane sub amenintare ori pentru care persoana nu si-a exprimat consimtamantul in mod liber.
Prin Legea nr. 283/2022 privind completarea si modificarea Codului Muncii s-au impus clauze obligatorii in contractul de munca .

Monitorul Oficial al Rom�niei este publicaţia oficială a statului rom�n, �n care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
Orice forma de educatie care pregateste calificarea pentru o anumita profesie, sau pentru un anumit loc de munca, competentele necesare exercitarii profesiei respective sau ocuparii unui loc de munca adecvat acesteia.
Persoana juridica sau persoana fizica cu sediul, respectiv domiciliul, in Romania ori sucursala, filiala, agentia, reprezentanta din Romania a unei persoane juridice straine cu sediul in strainatate, autorizata potrivit legii, care incadreaza forta de munca in conditiile legii.
Orice munca sau serviciu impus unei persoane sub amenintare ori pentru care persoana nu si-a exprimat consimtamantul in mod liber.
Codul muncii este actul normativ care reuneste normele ce constituie dreptul comun in materia raporturilor de munca.

Prin Ordinul nr. 2.171/2022 al ministrului muncii si solidaritatii sociale pentru aprobarea modelului-cadru al contractului individual de munca a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 1180 din 9 decembrie 2022 a fost stabilit Modelul Cadru al contratului individual de munca.


Descarca Modelul editabil 2024 al Contractului individual de munca >>>>> AICI <<<<<.


"Partile pot, in conditiile legii, include si alte clauze specifice pentru derularea relatiilor de munca, cum ar fi clauze de neconcurenta, de fidelitate, de mobilitate, de confidentialitate, de formare profesionala si de restituire a sumelor achitate de angajator pentru formarea profesionala a salariatilor, clauze de bonusare a activitatii salariatilor, precum si clauze privind solutionarea amiabila a conflictelor de munca ." (MCP avocati - specializati in relatii de munca si comerciale)


Vezi Codul muncii actualizat 2024 >>>>> AICI <<<<<.

Citeşte mai multe despre:    CIM 2024    contract de munca 2024    contract individual de munca 2024    Model CIM 2024    Codul muncii 2024

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte Titluri