din anul 2007, atuul tau de DREPT!


Prima pagină » Ştiri juridice » MAE organizeaza reuniunea regionala privind politicile in domeniul sanatatii reproducerii si populatiei in Europa de Est

MAE organizeaza reuniunea regionala privind politicile in domeniul sanatatii reproducerii si populatiei in Europa de Est

  Publicat: 28 Jun 2010       1175 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Ministerul Afacerilor Externe gazduieste, in perioada 28-29 iunie 2010, o reuniune regionala avand ca tema politicile in domeniul sanatatii lica reproducerii si populatiei in Europa de Est, cu participarea unor reprezentanti din Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, Republica Moldova, Romania, Serbia, Ucraina.

Este acea entitate destinata realizarii platii prin echivalent a despagubirilor aferente imobilelor preluate in mod abuziv de statul rom�n in perioada de referinta a actelor normative prevazute la art.1 alin. (1)
Suma stabilita de banca de comun acord cu clientul cu ocazia incheierii contractului de credit,
Suma stabilita de banca de comun acord cu clientul cu ocazia incheierii contractului de credit,
Este parte in procesul penal alaturi de inculpat, partea vatamata si partea responsabila civilmente, care exercita actiunea civila in cadrul procesului penal.
Dumitriu Carmen - membru al Parlamentului Romaniei.
Termen prin care se desemneaza, in mod generic, persoana ce, in temeiul unui contract de donatie, transmite, fara a primi ceva in schimb, dreptul de proprietate asupra unui bun sau a mai multor bunuri determinate.
Conceptul de dezvoltare durabila se refera la o forma de crestere economica ce satisface nevoia de bunastare a societatii pe termen scurt, mediu si, mai ales, lung.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Unitate economica autonoma de productie, de constructii, de circulatia marfurilor, de transporturi
inseamna o persoana fizica sau juridica stabilita in Uniune, desemnata in scris de catre operator sau persoana imputernicita de operator in temeiul articolului 27 din GDPR,

Reuniunea este organizata de Fondul Natiunilor Unite pentru Populatie (FNUAP) si are ca obiectiv principal evidentierea importantei domeniului sanatatii reproducerii, inclusiv a planificarii familiale, in cadrul politicilor nationale privind populatia si a planurilor strategice in tarile cu o rata scazuta a fertilitatii si o rata inalta a avorturilor. Totodata, este avuta in vedere furnizarea unor instrumente necesare unei planificari si implementari mai eficiente a programelor specifice sanatatii reproducerii.

La deschiderea reuniunii va participa, din partea MAE, directorul general al Directiei Generale Afaceri Multilaterale, Petru Dumitriu .

Reuniunea se inscrie in eforturile intreprinse de MAE pentru valorificarea relatiilor de cooperare foarte bune dintre Romania si sistemul ONU din tara noastra, care pot contribui la promovarea si consolidarea noului statut al Romaniei de donator de asistenta pentru dezvoltare .Informatii suplimentare:

Fondul Natiunilor Unite pentru Populatie (FNUAP) a fost infiintat in anul 1969 de catre Adunarea Generala a ONU si are sediul la New York.

Conducerea FNUAP este asigurata de Thoraya Ahmed Obaid (Arabia Saudita), director executiv, subsecretar general al ONU. Functia de director regional pentru Europa de Est si Asia Centrala este detinuta de Thea Fierens (Olanda).

FNUAP si-a inceput activitatea de colaborare cu Romania in 1973, sprijinind organizarea, la Bucuresti, in 1974, a primei Conferinte Mondiale privind Populatia.
Incepand cu 1990 a fost intensificat sprijinul FNUAP, destinat reducerii mortalitatii si morbiditatii materne si ratei avorturilor.

FNUAP a sprijinit Guvernul pentru dezvoltarea si consolidarea capacitatii institutiilor nationale vizand implementarea programului national privind sanatatea reproducerii.

Biroul FNUAP din Romania a fost deschis in anul 1996 si este condus la nivel de Reprezentant - FranA�ois M. Farah (Canada).Citeşte mai multe despre:    Albania    Bosnia si Hertegovina    Bulgaria    Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei    Republica Moldova    Romania    Serbia    Ucraina    Fondul Natiunilor Unite pentru Populatie    Populatie    Reproducere    FNUAP

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Stabilirea unor masuri aplicabile in cazul aparitiei la frontiera de stat a Romaniei a unui aflux masiv de imigranti
10 Nov 2015 | 1266

Monitorul Oficial al Romaniei nr. 530 din 16.07.2014
18 Jul 2014 | 1299

Monitorul Oficial al Romaniei nr. 448 din 19.06.2014
19 Jun 2014 | 1470

Legi promulgate in data de 10 iunie 2014
11 Jun 2014 | 1256

Monitorul Oficial al Romaniei nr. 372 din 20.05.2014
26 May 2014 | 1102

Monitorul Oficial al Romaniei nr. 713 din 20.11.2013
22 Nov 2013 | 1382Articole Juridice

Consimtamantul inculpatului la prestarea unei munci in folosul comunitatii inainte de stabilirea vinovatiei � intre protectia impotriva muncii fortate si antepronuntarea judecatorului
Sursa: Irina Maria Diculescu

Implicatiile asupra bevetelor prin aderarea la UE
Sursa: EuroAvocatura