din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2806 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Avocatii din Baroul Dolj pot accesa programul RECOM Online

Avocatii din Baroul Dolj pot accesa programul RECOM Online

  Publicat: 15 Oct 2010       2257 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Avocatii din Baroul Dolj pot obtine informatii legale referitoare la toate firmele din Romania prin accesarea programului RECOM Online

Acord liber consimtit intre doua sau mai multe persoane fizice sau juridice, in scopul nasterii, modificarii sau stingerii unor raporturi juridice, rezultat al unor negocieri.
Grup de cuvinte prin care se individualizeaza si se identifica o persoana fizica in societate si familie.
Banii folositi pentru a desfasura o afacere. Stoc de valori sau de active care, intrate in circuitul economic, pot genera venituri posesorilor lor.
Alaturi de persoanele fizice, persoanele juridice apar in circuitul civil ca subiecte de drepturi si obligatii. In aceasta calitate, ele au aptitudinea generala si abstracta de a dobandi drepturi si de a-si asuma obligatii si, in virtutea acesteia, pot dobandi drepturi si isi pot asuma obligatii.
Totalitatea bunurilor mobile si imobile, precum si a altor valori cu care un asociat participa la constituirea sau majorarea capitalului social al unei societati comerciale.
Prima treapta in cadrul metodei de cunoastere a contabilitatii si cel mai reprezentativ procedeu prin care se infaptuieste principiul dublei reprezentari
Ansamblu de conditii si elemente naturale qle Terrei: aerul, apa, solul si subsolul, toate straturile atmosferice, toate materiile organice si anorganice, precum si fiintele vii, sistemele naturale �n interactiune cuprinzand elementele enumerate anterior, inclusiv valorile materiale si spirituale.

Baroul Dolj a incheiat un contract cu Oficiul National al Registrului Comertului pentru accesarea serviciului "RECOM online" care permite obtinerea de informatii legale referitoare la toate firmele inmatriculate in Romania, existente in Registrul central al comertului.

Informatiile legate de sistem "REGIS online" pot fi consultate pe site-ul oficial: http://recom.onrc.ro/

In urma incheierii contractului abonament cu Registrul central al comertului de catre barou, avocatii din Baroul Dolj vor putea consulta de la sediul baroului (biroul IT) baza de date REGIS online putand astfel obtine urmatoarele tipuri de informatii:

- nume firma, adresa, cod fiscal, telefon, telex, fax;

- capital social subscris;

- participare straina la capital;

- obiecte de activitate principale declarate de comerciant;

- obiecte de activitate secundare declarate de comerciant;

- date despre asociati persoane fizice (aport la capital, nr. actiuni, locul nasterii + data nasterii pentru asociati persoane fizice);

- date despre asociati persoane juridice (adresa, aport la capital, nr. actiuni);

- date despre administratori (cetatenie, data si locul nasterii, functie, puteri);

- date despre filiale, sucursale, subunitati (adresa, telefon);

- date despre alte sedii secundare (adresa, telefon);

- date de bilant (cifra de afaceri, nr. mediu salariati, profit brut) in cazul in care si-au depus bilantul.

Pentru mai multe informatii despre accesarea sistemului pe baza de abonamet poate fi accesat ghidul de abonament: http://recom.onrc.ro/abonament.htm


Tabloul Avocatilor din Baroul Dolj



Citeşte mai multe despre:    REGIS online    RECOM Online    Firme    Avocati    Baroul Dolj    ONRC

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri