din anul 2007, atuul tau de DREPT!
3296 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Incheierea lucrarilor Bucharest Business Forum

Incheierea lucrarilor Bucharest Business Forum

  Publicat: 20 Oct 2010       1569 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Lucrarile Bucharest Business Forum, eveniment organizat de Ministerul Afacerilor Externe, in parteneriat cu World Trade Institute Bucuresti si Fundatia Steinbeis � Baden � Wurttemberg, s-au incheiat marti, 19 octombrie 2010.

Categorie de fapte juridice, care se produc independent de vointa omului si de care legea leaga anumite efecte juridice.
Hartie de valoare care reprezinta o cota fixa din capitalul unei societati pe actiuni.
Hartie de valoare care reprezinta o cota fixa din capitalul unei societati pe actiuni.
1. Zona portuara amplasata de-a lungul unui chei si amenajata special pentru acostarea navelor si manipularea marfurilor.
Operatiune de plata, negociere sau acceptare a documentelor privind livrarea marfurilor, de catre banca platitoare,
(UE). Fondata la 1 ianuarie 1993 prin aplicarea Tratatului de la Maastricht , Uniunea Europeana (UE) preia initiativa constructiei europene de la Comunitatea Economica Europeana (CEE).

Conferinta a avut o agenda complexa, care a inclus sase grupuri de lucru tematice, marcand debutul unei serii de evenimente dedicate dezbaterii actiunilor si proiectelor pentru Planul de Actiune al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii.


Planul de Actiune este destinat mediului de afaceri din Romania si din celelalte state riverane Dunarii, reprezentantilor societatii civile, federatiilor si sindicatelor din sectoarele de activitate vizate.


Concluziile desprinse la finalul conferintei - in prezenta directorului general pentru Afaceri Europene din cadrul MAE, Luminita Odobescu, a deputatului Doru Claudian Frunzulica, a directorului pentru dezvoltare al EXIMBANK, Corina Vulpes, a editorului coordonator Forbes, Dana Banzea, a presedintelui WTCI, Eric Bartha - au evidentiat: necesitatea permanentizarii platformelor de dialog si cooperare, consolidarea unor retele pentru domenii prioritare de afaceri, care sa fie explorate in Regiunea Dunarii, prioritizarea proiectelor care sa fie valorificate de catre viitorii beneficiari ai Strategiei, implicarea mai larga a societatii civile si a companiilor private, utilizarea eficienta a instrumentelor oferite de Uniunea Europeana si aspecte care sa genereze rezultate optime in procesul de implementare cu succes a strategiei UE pentru Regiunea Dunarii.


Bucharest Business Forum s-a desfasurat in perioada 18-19 octombrie 2010 si s-a adresat cu precadere mediului de afaceri din Romania si din celelalte state riverane Dunarii, reprezentantilor societatii civile, federatiilor si sindicatelor din sectoarele de activitate vizate. Evenimentul si-a propus sa creeze si sa dezvolte retele pentru arii prioritare de afaceri, care sa poata fi explorate in cadrul pilonului 3 (dezvoltare economica si sociala) al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii.



Citeşte mai multe despre:    Bucharest Business Forum    Strategia UE pentru Regiunea Dunarii

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Ministrul Teodor Baconschi a participat la deschiderea EduVision 2020
16 Sep 2011 | 1131

Conferinta de lansare a implementarii Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii (SUERD)
01 Jul 2011 | 2375

Desfasurarea Mesei rotunde privind navigabilitatea fluviala
24 Jun 2011 | 1995

Participarea MAE la Targul international pentru dezvoltarea macro-regiunii Dunarea - DUNAREA & DELTA 2011
23 Jun 2011 | 1199

Comitetul Regiunilor saluta Strategia UE pentru regiunea Dunarii si solicita sprijinirea autonomiei locale
04 Apr 2011 | 1507

Romania si Ungaria coordoneaza managementul riscurilor de mediu din Strategia UE pentru Regiunea Dunarii
11 Feb 2011 | 2051