Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ


Prima pagină » Ştiri juridice » Festivalului Sporturilor Montane „Transalpin”un real succes

Festivalului Sporturilor Montane „Transalpin”un real succes

  Publicat: 25 Jul 2012       7758 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Sunt mijloace de convingere prin care se stabileste existenta unor acte sau fapte juridice si, automat, a unor drepturi si obligatii ce rezulta din acestea.
Festivalul Sporturilor Montane “Transalpin”,organizat de Asociatia ”Drumetii Montane”, ce s-a desfasurat in perioada 20 – 22 iulie 2012, a fost de un real succes, dat fiind faptul ca peste 250 de persoane au putut candida la Maratonul Transalpin sau Trofeul Jiului, unde concurentii au participat la probe precum:

Ca si componenta a structurii organizatorice, totalitate a posturilor care au aceleasi caracteristici principale referitoare la obiective, sarcini, autoritate si responsabilitate.
Clasificare a creditelor pentru determinarea necesarului de provizioane specifice de risc.
Persoane care iau parte la savarsirea unei infractiuni ,
Ca si componenta a structurii organizatorice, totalitate a posturilor care au aceleasi caracteristici principale referitoare la obiective, sarcini, autoritate si responsabilitate.

escalada (noduri ), raid montan, test teoretic, orientare sportiva, seara folk si bineinteles ca la acest festival au fost nelipsiti sustinatorii destul de numerosi si ei. Ajunsi in tabara concurentii au putut participa si la un joc al mintii, adica la proba de sah montan, care a durat mai bine de 10 ore.
Cei ajunsi in tabara au fost fermecati de locul pe care l-am selectat pentru campare, dupa drumul lung, presarat cu brazi care mai de care mai falosi, odata ajunsi in inima padurii unde se afla punctul de informare implicit tabara, atat participantii cat si sustinatorii au simtit cu adevarat natura si aerul curat de munte.
Startul s-a dat sambata dimineata, la ora 9, unde in functie de eveniment concurentii trebuiau sa parcurga intre 31km si 18km. Maratonul Transalpin a avut 2 categorii: masculin si feminin, iar Trofeul Jiului 3 categorii . Categoria seniori, unde echipa trebuia sa fie bine pregatita, aceasta neavand o limita de varsta; categoria juniori, unde limita de varsta era intre 14 ani si 20 ani si categoria open, care s-a adresat familiilor sau persoanelor care au dorit sa faca doar o simpla plimbare pe munte, cea din urma dovedindu-se a fi cea mai cautata de catre participanti .
Traseul pe care fiecare echipa trebuia sa il strabata a fost urmatorul: Cabana Silvica (Start) - Cabana Aviatorilor (Control 1) - Lacul Calcescu (Control 2) - VF. Setea Mare ( Control 3 ) - Cabana Aviatorilor - Cabana Silvica (FINISH), insa participantii au avut o surpriza pe traseu, o poiana plina de afine delicioase a impiedicat multe echipe sa se incadreze in timpul acordat pentru parcurgerea traseului, astfel majoritatea echipelor fiind penalizate.
Festivitatea de premiere pentru Maratonul Transalpin a avut loc sambata seara, unde multi dintre participanti nu au mai ramas ,deoarece in zona nu se mai gasea cazare, astfel Asociatia Drumetii Montane a fost nevoita sa trimita foarte multe premii prin curierat rapid/posta.
Dupa festivitatea de premiere pentru evenimentul maraton, seara culturala nu s-a lasat mult asteptata, echipele inscrise pentru aceasta proba au prezentat pe rand cate o poezie, piesa de teatru si cateva cantece.
Duminica dimineata participantii in cadrul evenimentului Trofeul Jiului au aflat rezultatele si au primit premii in functie de categorie si de pozitia obtinuta in clasament.
Conform listelor de inscriere peste 120 persoane au venit pentru trofeu, 80 pentru maraton si peste 50 au fost sustinatori.
Multumim celor de la Asociatia Club Duster pentru sprijinul acordat in organizarea festivalului.
Premiile au fost oferite de: Inscriptionari-textile.ro, TehnoPlus Industry, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, PromotionaleRomania.Ro, Powerball-Romania.com, JocShop.Ro, Lafarge Romania, Craimont.ro, Ibupublishing.ro, Ch-center.ro,Cupe-medalii.ro,Minorswing.ro, Goprint.ro.
Parteneri principali: Televiziunea Travel Mix, Miscare de Sanatate (Radio Romania), Polaris M Holding, Radio Best FM, Radio Fir, Fundatia Guard Forest, Ocolul Silvic Voineasa, Consiliul Judetean Valcea (Salvamont Valcea), Club Duster, Jandarmeria Valcea, FunkyDonkey.ro, plus multi altii.Citeşte mai multe despre:    Sport

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Formularul 230 pe 2023 editabil si PDF
26 Dec 2022 | 42942

Casele de pensii vor avea obligatia de a informa angajatorii cu privire la pensionarea salariatului
06 Apr 2022 | 11094

[Vatra MCP] Schimbarile vizate de Codul Patrimoniului Cultural al Romaniei
23 Feb 2022 | 1183

[Vatra MCP] Contextul, motivele si necesitatea adoptarii Codul Patrimoniului Cultural al Romaniei
22 Feb 2022 | 1352

MCP Cabinet avocati recruteaza avocat stagiar/definitiv
07 Feb 2022 | 1907

Codul muncii comentat 2022. Noua organizare a muncii. Editia a III-a, completata si revizuita
26 Jan 2022 | 1720Articole Juridice

Perioadele de crestere a copilului realizate in alte state membre trebuie luate in considerare la calcularea pensiei pentru limita de varsta
Sursa: MCP Cabinet avocati

Nu constituie discriminare interzicea purtarii vizibile a semnelor religioase, filozofice sau spirituale in cazul in care se aplica in mod general si nediferentiat tuturor lucratorilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Transformarea unei societati de drept national in societate europeana (SE) nu trebuie sa reduca participarea sindicatelor la compunerea consiliului de supraveghere
Sursa: MCP Cabinet avocati

O conventie colectiva care micsoreaza remuneratia lucratorilor care isi desfasoara activitatea prin agent de munca temporara fata de lucratorii recrutati direct trebuie sa prevada avantaje compensatorii
Sursa: MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

Transmitere fictiva a partilor sociale in scopul sustragerii de la urmarirea penala
Pronuntaţă de: R O M A N I A INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE Sectia Penala Decizia nr. 433/RC/2021

Contestatie pentru depasirea termenului de redactare a unei decizii penale
Pronuntaţă de: INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE Sectia Penala Decizia nr. 549/2021

Cerere de recurs semnata electronic. Nulitatea recursului
Pronuntaţă de: Decizia nr. 520 din 7 martie 2019, pronuntata de Sectia I civila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie

Anulare Hotarare CNSSU privind instituirea carantinei si interzicerea de participare doar la evenimente religioase
Pronuntaţă de: CURTEA DE APEL SUCEAVA SECTIA DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL Sedinta publica din 24 mai 2021 Dosar nr. 479/32/2020