din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1620 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Soferii pot afla informatii despre constatul amiabil prin intermediul unui site specializat

Soferii pot afla informatii despre constatul amiabil prin intermediul unui site specializat

  Publicat: 12 Jun 2009       1374 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


1. Din punctul de vedere al drepului civil, dreptul de dispozitie este alcatuit din dreptul de dispozitie materiala si dreptul de dispizitie juridica.
Retea formata din sute de milioane de calculatoare, conectate intre ele, pe principiul \"oricine cu oricine\", pe care se gasesc cateva zeci de mii de servere care asteapta, gata sa deserveasca cereri de la oricare din milioanele de calculatoare client.
Conducatorii auto au la dispozitie toate informatiile necesare despre constatarea amiabila, incepand de joi, prin intermediul paginii de internet www.constatulamiabil.ro, a anuntat joi publicatia Media Xprimm.

1. Din punctul de vedere al drepului civil, dreptul de dispozitie este alcatuit din dreptul de dispozitie materiala si dreptul de dispizitie juridica.
(despre litigii, conflicte etc.) rezolvat prin negociere, pe cale diplomatica.
Contracte incheiate la bursa bazate pe activele suport (subiacente), precum cele referitoare la valori mobiliare, valute selective, marfuri negociabile la bursa etc.
(despre litigii, conflicte etc.) rezolvat prin negociere, pe cale diplomatica.
Intamplare neplacuta care produce ranirea, mutilarea sau moartea cuiva.
(despre litigii, conflicte etc.) rezolvat prin negociere, pe cale diplomatica.
Institutie specializata a statului din structura M.A.I., a carei organizare si functionare este reglementata prin lege organica.
Incepand de astazi, conducatorii auto au la dispozitie toate informatiile care le sunt necesare despre constatarea amiabila :
Ce este constatarea amiabila ?
Cand se aplica aceasta si de ce este necesara ?
Cum se utilizeaza Constatul Amiabil ?
Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care isi vor gasi raspunsul prin intermediul www.constatulamiabil.ro, primul web-site din Romania dedicat informarii publicului cu privire la aspecte practice derivate din introducerea constatarii amiabile.

Lansarea acestui site reprezinta doar o prima componenta a unui amplu program de educare in asigurari dedicat publicului larg si demarat de Media Xprimm, compania de relatii publice a industriilor de asigurari si pensii private.

"Suntem convinsi ca demersul nostru va contribui la educarea populatiei in ceea ce priveste asigurarile auto, si nu numai", a declarat Alexandru CIUNCAN, Business Development Director, Media Xprimm.

Introducerea Constatului Amiabil reprezinta simplificarea procedurii birocratice care trebuie urmata ca si consecinta a unui accident rutier. De asemenea, Constatul Amiabil conduce la scurtarea procedurilor de recuperare a prejudiciilor in caz de accidente de circulatie din care au rezultat numai pagube materiale si reprezinta o alternativa in solutionarea lor, protocolarea acestora de catre organele de politie ramanand in vigoare in conditiile legii.


Citeşte mai multe despre:   

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor de masa in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor cadou in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati



Jurisprudenţă

In cat timp poate fi aplicata o sanctiune disciplinara unui salariat?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Concursul si perioada de proba. Modalitati diferite de verificare a aptitudinilor profesionale ale salariatului
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Executarea catre salariati a obligatiilor de plata ale institutiilor publice. Care sume pot fi esalonate?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Legislaţie

OUG 127/2023 pentru modificarea si completarea unor acte normative, prorogarea unor termene, precum si unele masuri bugetare
Ordonanta de urgenta 127/2023 pentru modificarea si completarea unor acte normative, prorogarea unor ...

OUG 128/2023 pentru unele masuri referitoare la salarizarea personalului din invatamant si alte sectoare de activitate bugetara
Ordonanta de urgenta 128/2023 pentru unele masuri referitoare la salarizarea personalului din invata ...

Legea 414/2023 privind desfasurarea actiunilor in reprezentare pentru protectia intereselor colective ale consumatorilor
Legea nr. 414/2023 privind desfasurarea actiunilor in reprezentare pentru protectia intereselor cole ...