din anul 2007, atuul tau de DREPT!
3191 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Intalnirea ministrului Justitiei cu reprezentantii asociatiilor magistratilor

Intalnirea ministrului Justitiei cu reprezentantii asociatiilor magistratilor

  Publicat: 26 Jan 2010       1414 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a avut astazi, 26 ianuarie 2010, o intalnire informala cu reprezentantii asociatiilor profesionale ale judecatorilor si procurorilor.

Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Forma specifica a motivatiei care consta in orientarea activa si durabila a persoanei spre anumite domenii de activitate, fiind cel mai puternic mobil al actiunilor omenesti.
1. Determinare cu aproximatie (sinonim cu estimare) a unei anumite cantitati, in acest sens evaluarea poate reprezenta o anticipare a operatiei de masurare propriu-zisa sau o poate inlocui, atunci cand nu este posibila o masurare suficient de exacta

La intalnire, care s-a desfasurat la Ministerul Justitiei, au participat doamna Viorica Costiniu, presedintele de onoare al Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR), domnul Catalin Mihai Chirita, vicepresedinte al Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania (UNJR), precum si doamna Natalia Roman, membru al Consiliului Director al UNJR, domnul Dragos Calin, presedinte al Asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania, si doamna Roxana-Maria Lacatusu, din partea aceleiasi organizatii, precum si domnul Constantin Sima, presedinte al Asociatiei Procurorilor din Romania.



Participantii au stabilit ca astfel de intalniri sa aiba loc periodic, iar la nivel tehnic sa fie creat un mecanism permanent de consultare intre Ministerul Justitiei si asociatiile magistratilor pe teme de interes pentru sistemul judiciar. Aceasta propunere si alte subiecte precum viitoarea strategie a sistemului judiciar si raportul de evaluare din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare urmeaza a fi discutate in cadrul viitoarei intalniri, programate pentru luna februarie.


Citeşte mai multe despre:    Asociatia Magistratilor din Romania    Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania    Magistrati

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Reactia UNJR cu privire la diminuarea bugetului Ministerului Justitiei pentru anul 2016 de catre Guvernul Romaniei
11 Dec 2015 | 1594

Uniunea Judecatorilor solicita CSAT sa ii comunice hotararile care implica serviciile secrete in justitie
09 Dec 2015 | 1031

Pozitia UNJR ref. la modificare Codului Penal
11 Dec 2013 | 1848

UNJR critica modul neconstitutional de adoptare a Noului Cod al insolventei
07 Oct 2013 | 1498

AMR este surprinsa de rapiditatea solutionarii de CAB a litigiului lui Cristi Danilet
05 Jun 2013 | 1637

[INTERVIU] Despre prezentul si perspectivele Uniunii Juristilor din Romania
05 Jun 2013 | 1750



Jurisprudenţă

Hotararea in cauza Brisc impotriva Romaniei din 11.12.2018
Pronuntaţă de: Curtea Europeana a Drepturilor Omului