din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2751 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » International Tax Review a desemnat Deloitte Europa Centrala drept firma de consultanta fiscala a anului

International Tax Review a desemnat Deloitte Europa Centrala drept firma de consultanta fiscala a anului

  Publicat: 03 Jul 2011       1268 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Pe 18 mai, firmele membre Deloitte au primit la Londra 12 dintre cele 70 de premii acordate de International Tax Review (ITR) in cadrul galei europene dedicate echipelor de consultanta in domeniul taxelor directe si indirecte.

Unitate economica autonoma de productie, de constructii, de circulatia marfurilor, de transporturi
Este parte in procesul penal alaturi de inculpat, partea vatamata si partea responsabila civilmente, care exercita actiunea civila in cadrul procesului penal.
Activitate desfasurata de organele de urmarire penala
1. Determinare cu aproximatie (sinonim cu estimare) a unei anumite cantitati, in acest sens evaluarea poate reprezenta o anticipare a operatiei de masurare propriu-zisa sau o poate inlocui, atunci cand nu este posibila o masurare suficient de exacta
Modificare temporara a contractului de munca, prin trimiterea persoanei incadrate sa presteze munca la o alta unitate, intr-o perioada de pana la 6 luni,
Principala forma a evidentei economice. Contabilitatea inregistreaza, urmareste si controleaza numai acele laturi ale activitatii care pot fi exprimate valoric cu ajutorul etalonului banesc (rareori etaloane cantitative).

Deloitte a primit cele mai multe premii dintre toate organizatiile nominalizate in acest an, iar Deloitte Europa Centrala a primit distinctia de Firma de Consultanta Fiscala a Anului in 2011.


La nivel regional, echipa este formata din peste 720 de profesionisti care ajuta companiile multinationale sa se conformeze diverselor aspecte fiscale, cu grade diferite de complexitate.


``Acest premiu reprezinta o mare realizare pentru reteaua Deloitte, dar si pentru fiecare echipa locala de specialisti care contribuie la succesul nostru pe plan international; suntem onorati si acceptam aceasta recunoastere internationala ca un semn de apreciere din partea clientilor cu care lucram zi de zi``, spune Alexandru Reff, Partener Coordonator Tax & Legal, Deloitte Romania.


Pentru a decide companiile castigatoare, echipa de jurnalisti a International Tax Review realizeaza o analiza detaliata, in baza mai multor surse de cercetare. Nominalizarile depuse de companiile insesi reprezinta, de asemenea, un element important pe parcursul procesului de evaluare. ITR a consultat totodata si un numar mare de executivi in domeniul fiscal, consultanti de profil, precum si avocati, pentru a sintetiza mai bine toate aceste informatii. Procesul s-a derulat in perioada 1 martie - 31 decembrie 2010.


In Romania, Deloitte Tax furnizeaza asistenta companiilor locale si internationale in diverse aspecte - consultanta strategica in domeniul fiscal, planificare fiscala internationala, impozite directe, revizii fiscale, fuziuni si achizitii, stabilirea preturilor de transfer, impozite indirecte, servicii de detasare internationala, alerte fiscale, servicii de contabilitate si salarizare.



Citeşte mai multe despre:    Deloitte    Software    International Tax Review

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

INTERVIU | Drumul catre pensionare. Realitatea constituirii si distribuirii bugetului de pensii
06 May 2021 | 2227

Casele electronice de marcat ale marilor contribuabili vor fi conectate la ANAF incepand cu 1 iulie 2020
13 Jun 2020 | 1027

Conferintele UpDate Work: Protectia economica si sociala a salariatilor
03 Apr 2020 | 1884

Conferintele UpDate Work: Reorganizarea societatilor angajatoare
03 Apr 2020 | 1525

Conferintele UpDate Work: Telemunca si munca la domiciliu. Reorganizarea angajatorilor si a activitatii salariatilor
03 Apr 2020 | 1490

Ministerul Justitiei finanteaza dotarea instantelor cu echipamente informatice in valoare de peste 46 milioane de lei
15 Oct 2019 | 1073



Articole Juridice

[Av. muncii] Clauza de neconcurenta. Conditii de validitate
Sursa: MCP Cabinet avocati

Cine pierde si cine castiga prin introducerea platii TVA la incasarea facturii?
Sursa: EuroAvocatura.ro

Functionalitatea unui program pentru calculator si limbajul de programare nu pot fi protejate prin dreptul de autor
Sursa: EuroAvocatura.ro

Angajatorul nu poate fi obligat sa divulge toate informatiile ref. la procedura de recrutare
Sursa: EuroAvocatura.ro