Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » Singurul eveniment pentru pietele digitale emergente EMEA, Congresul Webit 2012 isi anunta agenda

Singurul eveniment pentru pietele digitale emergente EMEA, Congresul Webit 2012 isi anunta agenda

  Publicat: 13 Sep 2012       1052 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Peste 6000 de vizitatori din mai mult de 60 de tari, precum si un mare numar de expozanti vor participa la evenimentul ce aduce mai mult de 150 de vorbitori de talie mondiala si 103 ore de conferinte

Complex de actiuni desfasurate pentru cunoasterea cerintelor de produse si servicii ale coconsumatorilor,
Ramura a economiei in cadrul careia se realizeaza circulatia marfurilor de la producator la consumator prin indeplinirea functiei de echilibru dintre oferta si cererea de produse si servicii.
Zile in care se cuprinde intreg intervalul de timp dintre momentul inceperii si implinirii termenului, inclusiv prima si ultima zi a termenului.
Activitate desfasurata de organele de urmarire penala
(ternem CNA). Orice forma de mesaj, difuzat fie în baza unui contract cu o persoana fizica sau juridica, publica ori privata, în schimbul unui tarif sau al altor beneficii, privind exercitarea unei activitati comerciale, mestesugaresti, profesionale,
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Complex de actiuni desfasurate pentru cunoasterea cerintelor de produse si servicii ale coconsumatorilor,
Banii folositi pentru a desfasura o afacere. Stoc de valori sau de active care, intrate in circuitul economic, pot genera venituri posesorilor lor.

Congresul Webit, singurul eveniment mondial pentru ecosistemul digital, tehnologic si antreprenorial cu focus special pe pietele EMEA emrgente, tocmai si-a anuntat agenda conferintelor. Si este extreme de interesanta!

In perioada 10-11 Octombrie, la Istanbul, Turcia, vor avea loc 7 conferinte si peste 20 workshopuri, in cadrul carora pot fi urmariti mai mult de 150 vorbitori.

Puteti vedea aici agenda evenimentului.

Evenimentul care in ultimii patru ani a adus in acelasi loc pionieri ai domeniilor digital si telecomunicatii, investitori, antreprenori, reprezentanti guvernamentali si executivi de top de la Google, eBay, Unilever, BBC, Coca-Cola, Microsoft, Facebook, Yahoo! si multi altii, creste si mai mult in 2012. Leaderi mondiali se vor aduna la Congresul Webit pentru a discuta agenda digitala a pietelor EMEA emergente.

Congresul este unic, deoarece in doar 2 zile gazduieste peste 6000 de vizitatori din mai mult de 60 de tari, 150 vorbitori de pe intregul mapamond, 7 conferinte paralele, Ceremonia Premiilor Webit si expozitia cu peste 50 de expozanti internationali si locali. Webit ofera tuturor participantilor oportunitati de networking nemaiintalnite pana acum

Congresul se concentreaza pe multe subiecte importante, cum ar fi: marketing mobil, telecomunicatii, antreprenoriat, tehnologie, dezvoltare, social media, e-marketing/advertising si comert electronic. Acestea vor fi atinse in cele 7 conferinte paralele, cu un panel de vorbitori nemaiintalnit pana acum si peste 100 de ore de workshopuri in cele 2 zile .


La Istanbul, Congresul din acest an va gazdui vorbitori cunoscuti si executivi de top din cadrul celor mai innovative companii din lume, cum ar fi Google, Facebook, Adobe, Intel, Mozila, Yandex, PayPal, IBM, Opera, Qualcomm, companii de cercetare si consultanta ca Forrester, Boston Consulting Group, Arthur D Little, directori ai leaderilor in industria de publicitate ca Edelmann, OMD, G2, DDB Tribal, LBi, Huge, reprezentanti ai brandurilor de top Ferrero, Nokia, Renault, digital media reps form TechCrunch, The Next Web, Wall Street Journal, reprezentanti ai industriei telecomunicatiilor de la Deutsche Telekom AG, Orange, Azerfone si multi altii. De asemenea, ministri si reprezentati guvernamentali vor discuta despre viitorul eGuvernarii

Pietele emergente vor fi reprezentate pe scenele Congresului de catre Khalid Omar Al Kaf, Managing Director si CEO Etihad Etisalat (Mobily), Andrey Sebrant (Director Marketing Yandex), Isam Bayazidi, CEO Ikoo, Khedija Hamouda Ghariani, Secretar general al organizatiei arabe ICT, Safdar Mustafa, Head of Mobile Media Al Jazeera Network, Jamil Abu-Wardeh, scriitor, preoducator si vorbitor TED.com , Yves Gauthier, CEO Mobinil, Rina Onur, CEO Peak Games, Marta Klepka (Gemius), Odysseas Ntotsikas (CEO Thinkdigital), Branko Milutinovic (CEO Nordeus), Alexander Galitsky (Managing Partner Almaz Capital Partners) si multi altii.

Intrati in legatura cu leaderii industriei
Pe langa conferinte, workshopuri si paneluri, congresul ofera mari oportunitati de networking. Leaderi ai industriei si profesionisti se aduna pentru a-si duce afacerile la un nivel superior prin incheierea de noi deal-uri si colaborari si prin crearea de conexiuni.

``Congresul Webit depaseste granitele digitalului si tehnologiei, stabileste trenduri si deschide oportunitati de afaceri pentru jucatorii din Europa, Estul Mijlociu, Africa si restul lumii. Este singurul eveniment in cadrul caruia astfel de vorbitori si directori de top la nivel mondial se pot intalni cu jucatorii regionali si pot explora noi oportunitati de afaceri`` , spune Plamen Russev, presedintele e-Academy si fondatorul Congresului Webit. ``Webit are un rol de ponierat in lumea digitalului si este aici pentru a ajuta pietele emergente sa se dezvolte. Anul trecut, congresul a adunat peste 5000 de participanti, iar anul acesta asteptam peste 6000 de vizitatori din 60 de tari sa ni se alature la Istanbul, ca sa desenam impreuna viitorul digital al pietelor emergente EMEA``, a adaugat dansul.

Pentru inregistrare si pentru mai multe detalii despre Webita€™12, vorbitori, agenda si evenimentele Webit din anii anteriori, vizitati http://www.webitexpo.com/Citeşte mai multe despre:    Congres    Webit    Networking    Antreprenoriat    Marketing

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

A fost modificata legea pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat - schimbari cu privire la Consiliul baroului
22 Jul 2019 | 590

Solicitare catre UNBR: interdictia expresa ca un avocat sa fie membru acoperit in cadrul organelor de stat
31 May 2019 | 315

U.N.B.R. a modificat Statutul profesiei de avocat
13 Apr 2019 | 406

Guvernul Romaniei si Guvernul Statului Qatar au semnat un acord privind cooperarea in domeniul turismului
27 Mar 2019 | 316

Modificarile aduse de OUG 114/2018 legislatiei muncii
05 Jan 2019 | 4016

Monitorul Oficial din data de 04 mai 2017
04 May 2017 | 915Articole Juridice

Dreptul la viata privata pe retelele de socializare, intre victima si iresponsabil
Sursa: Irina Maria Diculescu

Teoria paturii superpuse, Mihai Eminescu
Sursa: Timpul, Mihai Eminescu

Jurisprudenţă

ICCJ: Cererile de admitere a creantelor, altele decat cele ale salariatilor, trebuie sa fie depuse la tribunal in termenul fixat prin hotararea de deschidere a procedurii
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie - Decizia nr. 72/2018

Inregistrarea cu rea-credinta a marcii. Actiune in anulare
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia I civila, decizia nr. 932 din 19 aprilie 2016

Divort. Reluarea numelui de familie avut anterior. Cerere pentru pastrarea numelui din casatorie formulata ulterior. Inadmisibilitate.
Pronuntaţă de: Sectia civila a Curtii de apel Timisoara Decizie nr. 2288/2002 din 26/09/2002

Divort. Reluarea numelui de familie avut anterior. Cerere pentru pastrarea numelui din casatorie formulata ulterior. Inadmisibilitate.
Pronuntaţă de: Sectia civila a Curtii de apel Timisoara Decizie nr. 2288/2002 din 26/09/2002