din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2285 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » (P) Spectacol extraordinar T. Gheorghe: Pelerini in tara nimanui

(P) Spectacol extraordinar T. Gheorghe: Pelerini in tara nimanui

  Publicat: 12 Nov 2013       1544 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Categorie de fapte juridice, care se produc independent de vointa omului si de care legea leaga anumite efecte juridice.
Asociatia Culturala ,,REGAL D�ART� isi propune, cu devotament si profesionalism, investind experienta dobandita prin toate proiectele culturale realizate, sa promoveze o serie de evenimente ce nu vor avea alt scop decat acela de a plasa arta pe locul meritoriu.

Ansamblul drepturilor si obligatiilor avand valoare economica, apartinand unei persoane fizice sau unei persoane juridice.
Mod de organizare a vietii in comun a oamenilor,
Urma lasata prin presare pe o suprafata.
Gheorghe Pogea s-a nascut in anul 1955. A absolvit Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor (metalurgie) din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti in 1981 si este doctor in stiinte si ingineria materialelor.
Simion Movila, Domn al Munteniei: octombrie 1600 - 3 iulie 1601, si august 1601 - august 1602, dar si al Moldovei: 10 iulie 1606 - 24 septembrie 1607.

Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie`` in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI``.

Tudor Gheorghe este un maestru al scenei, pe care o stapaneste, reusind, prin genialitatea-i interpretativa, sa capteze valori, sa incendieze constiinte cu mesaje nobile. Tudor Gheorghe e fara corespondent, e un exponent demn si onest, un navalnic si naucitor pelerin prin taramuri de nicaieri, un simbol pentru atatea generatii, un bun de patrimoniu national.

Artist polivalent, fiind in acelasi timp actor, muzician si compozitor, maestrul Tudor Gheorghe are unicitatea pe care orice artist, orice initiat ce zamisleste arta, din glorificate inspiratii, o ravneste, caci a fi unic este intr-adevar cea mai impovaratoare misie pe care existenta ti-o confera, tu avand responsabilitatea de a fi in permanenta altfel, incercand sa pastrezi demnitatea si esenta mesajului artistic.
Cu o cariera impresionanta, inegalabilul Tudor Gheorghe demonstreaza, inmarmurind si salcamii, ca arta poate fi intr-atat de limpede, de clara si complexa, incat insasi profunzimea ei uimeste, nauceste, intr-un mod exceptional.

In spectacol, alaturi de maestrul Tudor Gheorghe, va evolua pe scena, intr-un melanj melodios, orchestra ,,NOVA MUSIC`` dirijata cu maiestrie de compozitorul si orchestratorul Marius Hristescu.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, emeritul dirijor Marius Hristescu este un virtuos in manevrarea sunetelor ce completeaza atat de armonios actul artistic al celui ce este supranumit ,,cameleonul sublim ``.

Cu o bogata activitate componistica, cat si interpretativa, Marius Hristescu confera substanta unor versuri prin muzica-i provenita parca din alte emisfere, reusind astfel, de mai bine de 14 ani, sa realizeze impreuna cu maestrul Tudor Gheorghe spectacole unice, dominate de trairi inalte, emotie si rafinament.

ORCHESTRA ,,NOVA MUSIC``:
Loredana Aldea (sopran I), Amalia Aldea (sopran II), Florentina Puscoi (alto), Monica Baran (vioara I), Oana Ruse (vioara II), Anca Pavel (viola), Corina Ciuplea (violoncel), Bogdan Draniceanu (contrabass), Marcela Onofrei (oboi), Mihai Pintenaru (clarinet), Dorinel Vasile (pian), Ionut Draniceanu (chitara), Lucian Simion (percutie).

,,PELERINI DIN TARA NIMANUI`` - poate fi descris ca un regal al muzicii si-al poeziei, o veritabila amprenta pusa asupra toamnei tarzii din genialitatea a doi mari fauritori ai emotiei - Grigore Vieru si Mircea Micu.

Doi autori ai poeziei ce transpun in cuvant dorul si lumina, uimirea si intelepciunea, vor fi prezentati, in maniera proprie, inconfundabila, de catre maestrul Tudor Gheorghe .

Spectacolul va beneficia de o sonorizare asigurata de echipa de profesionisti a Societatii Romane de Radiodifuziune, asistata de inginer Cristian Ilina si Gabriel Simion .


SPECTACOLUL EXTRAORDINAR
,,PELERINI DIN TARA NIMANUI`` - TUDOR GHEORGHE IN CONCERT LA SALA RADIO
MARTI, 26 NOIEMBRIE 2013, ORA 19.00


Accesul in sala se va face incepand cu ora 18.30, urmand ca spectacolul sa inceapa la ora 19.00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale.


Cumpara Bilete >>>>



Citeşte mai multe despre:    Tudor Gheorghe

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

BNR a stabilit rata dobanzii platite la rezervele minime obligatorii constituite pentru 24 noiembrie-23 decembrie 2023
22 Dec 2023 | 427

BNR: Lansare moneda din argint cu tema 150 de ani de la nasterea lui Vladimir Ghika
22 Dec 2023 | 460

Zilele libere din 2024, acordate conform Codului muncii
19 Dec 2023 | 1187

CJUE impune sanctiuni financiare Romaniei pentru ca nu a inchis depozite de deseuri neautorizate
15 Dec 2023 | 449

Formularul 230 pe 2023 editabil si PDF
26 Dec 2022 | 53961

Casele de pensii vor avea obligatia de a informa angajatorii cu privire la pensionarea salariatului
06 Apr 2022 | 13621



Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Alocatia de stat pentru copii in anul 2024. Conditii de acordare si valoare alocatie
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor de cresa in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor culturale in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

In cat timp poate fi aplicata o sanctiune disciplinara unui salariat?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Concursul si perioada de proba. Modalitati diferite de verificare a aptitudinilor profesionale ale salariatului
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Executarea catre salariati a obligatiilor de plata ale institutiilor publice. Care sume pot fi esalonate?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Conditiile speciale de munca presupun cote de contributii de asigurari sociale diferite
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti