Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » (P) Spectacol extraordinar T. Gheorghe: Pelerini in tara nimanui

(P) Spectacol extraordinar T. Gheorghe: Pelerini in tara nimanui

  Publicat: 12 Nov 2013       1252 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Categorie de fapte juridice, care se produc independent de vointa omului si de care legea leaga anumite efecte juridice.
Asociatia Culturala ,,REGAL D’ART“ isi propune, cu devotament si profesionalism, investind experienta dobandita prin toate proiectele culturale realizate, sa promoveze o serie de evenimente ce nu vor avea alt scop decat acela de a plasa arta pe locul meritoriu.

Ansamblul drepturilor si obligatiilor avand valoare economica, apartinand unei persoane fizice sau unei persoane juridice.
Mod de organizare a vietii in comun a oamenilor,
Urma lasata prin presare pe o suprafata.
Gheorghe Pogea s-a nascut in anul 1955. A absolvit Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor (metalurgie) din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti in 1981 si este doctor in stiinte si ingineria materialelor.
Simion Movila, Domn al Munteniei: octombrie 1600 - 3 iulie 1601, si august 1601 - august 1602, dar si al Moldovei: 10 iulie 1606 - 24 septembrie 1607.

Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie`` in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI``.

Tudor Gheorghe este un maestru al scenei, pe care o stapaneste, reusind, prin genialitatea-i interpretativa, sa capteze valori, sa incendieze constiinte cu mesaje nobile. Tudor Gheorghe e fara corespondent, e un exponent demn si onest, un navalnic si naucitor pelerin prin taramuri de nicaieri, un simbol pentru atatea generatii, un bun de patrimoniu national.

Artist polivalent, fiind in acelasi timp actor, muzician si compozitor, maestrul Tudor Gheorghe are unicitatea pe care orice artist, orice initiat ce zamisleste arta, din glorificate inspiratii, o ravneste, caci a fi unic este intr-adevar cea mai impovaratoare misie pe care existenta ti-o confera, tu avand responsabilitatea de a fi in permanenta altfel, incercand sa pastrezi demnitatea si esenta mesajului artistic.
Cu o cariera impresionanta, inegalabilul Tudor Gheorghe demonstreaza, inmarmurind si salcamii, ca arta poate fi intr-atat de limpede, de clara si complexa, incat insasi profunzimea ei uimeste, nauceste, intr-un mod exceptional.

In spectacol, alaturi de maestrul Tudor Gheorghe, va evolua pe scena, intr-un melanj melodios, orchestra ,,NOVA MUSIC`` dirijata cu maiestrie de compozitorul si orchestratorul Marius Hristescu.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, emeritul dirijor Marius Hristescu este un virtuos in manevrarea sunetelor ce completeaza atat de armonios actul artistic al celui ce este supranumit ,,cameleonul sublim ``.

Cu o bogata activitate componistica, cat si interpretativa, Marius Hristescu confera substanta unor versuri prin muzica-i provenita parca din alte emisfere, reusind astfel, de mai bine de 14 ani, sa realizeze impreuna cu maestrul Tudor Gheorghe spectacole unice, dominate de trairi inalte, emotie si rafinament.

ORCHESTRA ,,NOVA MUSIC``:
Loredana Aldea (sopran I), Amalia Aldea (sopran II), Florentina Puscoi (alto), Monica Baran (vioara I), Oana Ruse (vioara II), Anca Pavel (viola), Corina Ciuplea (violoncel), Bogdan Draniceanu (contrabass), Marcela Onofrei (oboi), Mihai Pintenaru (clarinet), Dorinel Vasile (pian), Ionut Draniceanu (chitara), Lucian Simion (percutie).

,,PELERINI DIN TARA NIMANUI`` - poate fi descris ca un regal al muzicii si-al poeziei, o veritabila amprenta pusa asupra toamnei tarzii din genialitatea a doi mari fauritori ai emotiei - Grigore Vieru si Mircea Micu.

Doi autori ai poeziei ce transpun in cuvant dorul si lumina, uimirea si intelepciunea, vor fi prezentati, in maniera proprie, inconfundabila, de catre maestrul Tudor Gheorghe .

Spectacolul va beneficia de o sonorizare asigurata de echipa de profesionisti a Societatii Romane de Radiodifuziune, asistata de inginer Cristian Ilina si Gabriel Simion .


SPECTACOLUL EXTRAORDINAR
,,PELERINI DIN TARA NIMANUI`` - TUDOR GHEORGHE IN CONCERT LA SALA RADIO
MARTI, 26 NOIEMBRIE 2013, ORA 19.00


Accesul in sala se va face incepand cu ora 18.30, urmand ca spectacolul sa inceapa la ora 19.00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale.


Cumpara Bilete >>>>Citeşte mai multe despre:    Tudor Gheorghe

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

ICCJ: Actele procedurale depuse prin fax sau email dupa terminarea programului instantei sunt depuse in termen
24 Jun 2020 | 178

[VIDEO MCP Cabinet avocati] Flexicuritate si digitalizare in contextul noilor tendinte din piata muncii din Romania
23 Jun 2020 | 152

Ministerul Economiei incurajeaza angajatorii sa ofere vouchere de vacanta
23 Jun 2020 | 48

MFP: Proiect de OUG privind scutirea de la plata impozitului a firmelor din industria HoReCa si a jocurilor de noroc
17 Jun 2020 | 168

Senatul a adoptat proiectul de lege de anulare a amenzilor date in perioada starii de urgenta
17 Jun 2020 | 446

MEEMA, mediator in dialogul retailerilor cu proprietarii de mall-uri
17 Jun 2020 | 57Articole Juridice

Un salariat are dreptul, pentru perioada cuprinsa intre concedierea sa nelegala si reintegrarea sa in functia detinuta anterior, la concediu anual platit
Sursa: EuroAvocatura.ro

Restrictiile impuse de Ungaria finantarii organizatiilor civile de catre persoane stabilite in afara acestui stat membru nu sunt conforme cu dreptul Uniunii
Sursa: EuroAvocatura.ro

Un membru de familie al unui cetatean al Uniunii care nu are cetatenia unui stat membru, dar care este titular al unui permis de sedere permanenta este scutit de obligatia de a obtine o viza pentru a intra pe teritoriul statelor membre
Sursa: EuroAvocatura.ro

Comportamentul perturbator al unui pasager aerian poate constitui o „imprejurare exceptionala”
Sursa: EuroAvocatura.ro

Jurisprudenţă

Carantina nelegala. Ordonanta presedintiala privind incetarea de indata a masurii carantinarii institutionalizate
Pronuntaţă de: Judecatoria BAIA MARE - SENTINTA CIVILA NR. 3787- Sedinta publica din 18 iunie 2020

Mandatul dat in calitate de asociat unic si administrator al societatii, care vizeaza intreaga activitate comerciala a societatii are natura comerciala, iar nu civila
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia a II-a civila, Decizia nr. 2003 din 7 noiembrie 2019

Conflict de interese. Folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane
Pronuntaţă de: I.C.C.J., Sectia penala, decizia nr. 69/RC din 20 februarie 2020

Lipsa caracterului penal al faptei, raportata la valoarea derizorie a folosului obtinut
Pronuntaţă de: INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE Sectia Penala Decizia nr. 29/RC/2020